Ege Postası
Geri

İzmir'de maskeli soyguncu kuyumcudan altın çalarak kaçtı

İzmir'in Konak ilçesindeki bir kuyumcuya elinde tabanca ile gelen maskeli bir kişi, yaklaşık 300 gram altın ziynet eşyasını alarak kaçtı. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.Bu arada zanlının bir iş yeri kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.
İzmir'de maskeli soyguncu kuyumcudan altın çalarak kaçtı
Haberler / 3. Sayfa
14 Mayıs 2020 Perşembe 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tarihi Kemeraltı Çarşısı Anafartalar Caddesi üzerindeki bir kuyumcuya, saat 10.00 sıralarında gelen maskeli bir kişi, elindeki tabancayı doğrultup, "Canınız yansın istemiyorsanız kasayı boşaltın" dedi.

Şaşkınlık ve korku yaşayan çalışanların çıkardığı yaklaşık 300 gram altını alan şüpheli, panikle koşarak uzaklaştı.

Soyguncunun kaçmasının ardından dükkanda bulunanlar durumu polise bildirdi.

Kuyumcu dükkanındaki ve çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, parmak izi incelemesi de yaptı.

Polis, soyguncunun yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

Bir iş yeri kamerasında zanlının maskeli ve şapkalı olarak yürüdüğü görüldü.  

KEMERALTI HAYAT PLATFORMUNDAN TEDBİR ÇAĞRISI

Kemealtı Hayat Platformu'ndan silahlı soygun sonrası, pandemi süresince çok sayıda benzer teşebbüsle karşı karşıya kalındığını belirten ve güvenlik güçlerini tedbirleri arttırmaya davet eden bir açıklama yapıldı. 

Açıklama şöyle: 

“Korona virüsle mücadelede alınan önlemler kapsamında kepenklerini kapatmak zorunda kalan Kemeraltı Çarşısı pandemi döneminin başladığı günden bu yana ekonomik sıkıntılar, çok sayıda gasp , hırsızlık ve yağma teşebbüsü ile karşı karşıya kalmıştır. 

Esnafı ve ziyaretçilerinin can ve mal güvenliği devletimiz ve polisinden , bekçisine , bekçisinden zabıtasına güvenlik güçlerine emanettir. 

Çarşımızda meydana gelen bu olayların azalması ve  11 Mayıs itibariyle kepenklerini açan esnaf ziyaretçilerimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması adına alınan tedbirlerin sıkılaştırılması için tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası