Ege Postası
Geri

İzmir'de yaklaşık 850 bin öğrenci karne aldı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, karnelerin sadece öğrencilerin değil, öğretmenlerin ve velilerin de performansını gösterdiğini belirterek, "Velilerimizin bunu düşünerek öğrencilere asla bir baskı uygulamamasını tavsiye ediyoruz." dedi.
İzmir'de yaklaşık 850 bin öğrenci karne aldı
Haberler / İzmir
17 Ocak 2020 Cuma 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova ilçesindeki Hasan Tahsin Özel Eğitim ve Uygulama Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Yardımcısı Erhan Güney, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Sınıfları ziyaret eden ve karneleri dağıtan protokol üyeleri öğrencilerle yakından ilgilendi, sohbet etti. 

Yahşi, İzmir'de yaklaşık 850 bin öğrenci ve 60 bin öğretmenle 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamladıklarını ve karneleri verdiklerini söyledi. 

Ömer Yahşi şunları kaydetti:

"Özellikle özel eğitim okulundaki öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşmak için burayı seçtik. Özel öğrencilerimizin başarısını İzmir ve Türkiye'ye göstermek açısından sizlerle paylaşmak istedik. Karneler hepimizin, sadece öğrencilerin değil velilerin, öğretmenlerin, bizlerin göstergesi. Bu anlamda velilerimizin bunu düşünerek öğrencilere asla bir baskı uygulamamasını, tatili tatil olarak görerek geçirmelerini tavsiye ediyoruz." (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası