Ege Postası
Geri

İzmir'deki Denizlili bürokratlar iftarda buluştu

1990'dan beri faaliyette olan İzmir Denizlililer Derneği, devletin çeşitli kademelerinde görev yapan Denizlili bürokratlarla Hilton Oteli'nde gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.
İzmir'deki Denizlili bürokratlar iftarda buluştu
Haberler / İzmir
24 Haziran 2017 Cumartesi 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Denizlililer Dernegi, İzmir'deki hemşehrilerine iftar yemeği verdi. Hilton Otel'de gerçekleşen iftara devletin çeşitli kademelerinde görev yapan Denizlili isimler katıldı.

İzmir'de yaşayan Denizlililerin 1990 yılında kurduğu derneğin başkanlığını, geçmişte Sasalı Belde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Veli Kasap yapıyor.

Kasap, "İzmir'de 150 bine yakın hemşehrimiz yaşıyor. Ancak üye sayımız çok az. İlk olarak bürokrat hemşehrilerimizi bir araya getirip tanışmak ve tanıştırmak istiyoruz. Daha sonra diğer çalışma alanlarında da yeni hemşehrilerimize ulaşıp derneğin etkinliğini arttırarak devletimize, toplumumuza ve bireylere daha fazla yararlı olmayı hedefliyoruz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası