Ege Postası
Geri

İzmir'deki PKK operasyonunda mahkeme ne karar verdi'

İzmir merkezli 3 ilde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 44 zanlıdan 16'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İzmir'deki PKK operasyonunda mahkeme ne karar verdi'
Haberler / 3. Sayfa
24 Mart 2017 Cuma 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının terör örgütü PKK'ya yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Bölge Başkanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerinin, İzmir merkezli Diyarbakır ve Eskişehir'de eş zamanlı düzenlediği operasyonda 44 kişi gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgiye göre, şüphelilerin bir kısmı emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 17'si ise emniyetteki ifadelerinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen ve "Terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmak, terör örgütü üyesi olmak" ile suçlanan şüphelilerden 16'sı tutuklandı. 11 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  (İHA)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası