Ege Postası
Geri

İzmir'deki siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu!

İzmir’deki 4 siyasi partinin Kurban Bayramı programı belli oldu. CHP her bayramda olduğu gibi İzmir Sanat’ta buluşacak . AK Parti'de 2 ayrı online bayramlaşma programı yapılacak. MHP ve İYİ Parti salgın nedeniyle bayramlaşma töreni yapmayacak.
İzmir'deki siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu!
Haberler / Yerel Politika
28 Temmuz 2020 Salı 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye Kurban Bayramı’nı koronavirüs salgınının gölgesinde geçirecek.

Pandemiden dolayı İzmir’deki siyasi partilerin bayramlaşma töreni yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu.

Partilerden yapılan açıklamada; CHP bayramlaşma törenini yapacak. AK Parti bayramlaşma törenini online olarak yapacağını duyururken, MHP ve İYİ Parti salgın dolayısıyla bayramlaşma töreni yapmayacağını açıkladı. 

Buna göre CHP İzmir İl Örgütü, İzmir Valiliği herhangi bir kısıtlama kararı almazsa toplu bayramlaşma için her bayramda olduğu gibi İzmir Sanat’ta buluşacak. Tören Arife günü (Perşembe) saat 17.00’de yapılacak.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı 2 ayrı bayramlaşma programı yapacak.

Bayramın ikinci günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 14.30’da video konferans yöntemiyle gerçekleşecek bayramlaşma programında; İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ve ilçe başkanları yer alacak.

İkinci etkinlik ise yine aynı gün içerisinde video konferans yöntemiyle yapılacak. TBMM eski Başkanı ve  İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek bayramlaşma programına; İl Başkanı Sürekli, milletvekilleri, il Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı İnan, belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası