Ege Postası
Geri

İzmir polisinden üniversitelerde terör önlemi

İzmir'deki Ege, Dokuz Eylül ve Katip Çelebi üniversitelerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kurulan irtibat masalarıyla, gençlerin terör ve suç örgütleri tarafından kandırılması önlenmeye çalışılıyor.
İzmir polisinden üniversitelerde terör önlemi
Haberler / İzmir
16 Ağustos 2017 Çarşamba 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ege, Dokuz Eylül ve Katip Çelebi üniversitelerinde, "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında kurdukları irtibat masalarında, terör ve suç örgütlerinin üniversitelerde öğrencileri örgütlere yönledirmesinin önüne geçmeyi amaçlıyor. Toplam 5 ayrı noktada görevlendirilen 24 personel, öğrenci ve ailelere, suç örgütlerinin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, alınması gereken önlemleri anlatıyor. Kayıtların ilk gününde, burs, barınma ve yurt ihtiyaçlarının karşılanması gibi konular hakkında toplam 4 bin 392 öğrenci ve ailelerin bilgilendirildiği proje sonunda yaklaşık 30 bin kişiye ulaşılmasının hedeflendiği kaydedildi. Proje kapsamında, 14-18 Ağutos günleri arasında Ege Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi'nde, 15 ve 16 Ağutos'ta Dokuz Eylül Üniverisitesi Eğitim Fakültesi'nde, 17 Ağutos'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Dokuzçeşmeler ve Tınaztepe yerleşkesinde çalışmalar yapılacağı bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası