Ege Postası
Geri

İzmir’de futbol turu

TFF 1'inci Lig'de deplasmanda İstanbulspor'a 2-0 mağlup olan Altınordu, bu sezon ilk kez bir karşılaşmada rakip fileleri sarsmayı başaramadı. TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Sivasspor Belediyespor'a tek golle boyun eğen, Kulüp Lisans Kurulu'ndan mali kriterleri yerine getirmediği için aldığı 3 puan cezası da puan tablosuna yansıtılan Bucaspor'u düşme korkusu sardı. TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda SBS İnşaat Kırklarelispor'a 5-3 mağlup olan Altay, son 3 dış saha maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 8 puan kaybetti ve liderliğe yükselme fırsatını kaçırdı.
İzmir’de futbol turu
Haberler / Spor
22 Ekim 2017 Pazar 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk 8 haftada tüm takımlar karşısında skor üretebilen İzmir temsilcisi, bu periyotta attığı 17 golle ligin en skorer ekiplerinden biri oldu. İstanbul deplasmanında gol yollarında sessiz kalan Şeytan, dış sahadaki 2 haftalık galibiyet serisini sürdüremedi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, rakip ceza sahasında 1-2 pozisyon dışında etkili olamadıklarını söyledi.

Müsabakanın ilk yarısında topa sahip olduklarını ve üstün oynadıklarını dile getiren Eroğlu, "Galibiyet hedefiyle sahaya çıktık. Rakibin gücünü biliyorduk. İstanbulspor ilk devrenin sonunda golü bulduktan sonra avantaj sağladı. İkinci yarıda tempoyu yükseltip hareketli oynamamız gerekiyordu, ancak ön bölgede bunu başaramadık. Savunmalarını çözemedik. Hücumda üretken olamadığımız kısır bir maç geçti. Ön bölgenin hareketsiz oluşu rakibin işine geldi. Biraz daha çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Bucaspor'da işler iyi gitmiyor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Sivasspor Belediyespor'a tek golle boyun eğen, Kulüp Lisans Kurulu'ndan mali kriterleri yerine getirmediği için aldığı 3 puan cezası da puan tablosuna yansıtılan Bucaspor'u düşme korkusu sardı.

Sıralamada 5 puanla 14'üncü basamağa gerileyen sarı-lacivertliler, ateş hattına iyice yaklaşıtı. Son 2 sezondur kümede son anda kalmayı başaran Fırtına yine kabus görmeye başladı. Taraftarlar da Sivas Belediyespor yenilgisinin ardından futbolcuları protesto etti.

Teknik direktör Mehmet Bulut, Sivas Belediyespor karşısında iyi futbol oynadıklarını, geleceğe ümitle baktıklarını söyledi. Mutlaka toparlanacaklarını ifade eden Bulut, "İki haftadır 1-0 kaybettiğimiz İnegölspor ve Sivas Belediyespor karşılaşmalarından oyuncularımız ellerinden geleni yaptı. Bu şekilde mücadele etmeye devam edersek mutlaka emeklerimizin karşılığını alacağız" dedi.

Öte yandan, Buca'da Sivas Bld maçında sol kaşı açılan sol bek Emre Özkan 1 hafta sahalardan uzak kalacak.

Altay'ın gurbette tadı yok

 TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda SBS İnşaat Kırklarelispor'a 5-3 mağlup olan Altay, son 3 dış saha maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 8 puan kaybetti ve liderliğe yükselme fırsatını kaçırdı.

Gurbetteki ilk 2 sınavında Kahramanmaraşspor'u 2-1, Nazilli Belediyespor'u 6-1 mağlup eden, daha sonra Niğde'den 3-0'lık yenilgiyle dönen siyah-beyazlılar, 0-0 sona eren Konya Anadolu Selçuk deplasmanının ardından Kırklareli önünde de istediğini alamadı. Altay son 3 deplasmanda kalesinde 8 gol görerek savunma performansıyla tehlike sinyalleri verdi.

İzmir ekibi namağlup olduğu iç sahada ise 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Altay, evinde 9 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Öte yandan Kırklarelispor filelerini 2 kez sarsan forvet Murat Uluç, gol sayısını 6'ya çıkararak takımın en skorer ismi oldu. Teknik direktör Cüneyt Biçer, İzmir'de oynanacak Sakaryaspor maçı öncesi öğrencilerine 2 gün izin verdi. 9 hafta sonunda 17 puanda kalan Altay, bir basamak düşerek 4'üncü sıraya geriledi. İzmir ekibi 29 Ekim'de kendisi gibi 17 puanlı Sakaryaspor karşısında galibiyet arayacak.

Zirvenin adı Menemen Belediyespor  

Göztepeli Jahovic rekor peşinde

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası