Ege Postası
Geri

İzmirli eski vekilden ilginç isim önerisi!

20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli projesine verilecek isim için Ulaştırma Bakanlığı anket düzenliyor. Ankette Atatürk ve Abdülhamid Han isimleri öne çıkıyor. AK Parti İzmir Eski Milletvekili Rıfat Sait'ten tünele isim noktasında çok konuşulacak bir öneri geldi. Avrasya Tüneli'ne isim aranıyor
İzmirli eski vekilden ilginç isim önerisi!
Haberler / Güncel
5 Aralık 2016 Pazartesi 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - İstanbul Boğazı'nın altına inşa edilen ve “Avrasya Tüneli” olarak bilinen Tüp Geçiş Projesi'nin ismi internet üzerinden yapılacak anketle belirlenecek. Ulaştırma Bakanlığı'nın sitesinde yer alan ankete oy verme işlemi, 1 Aralık günü başladı, 10 Aralık'a kadar sürecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Halkımızın projeye olan ilgisi çok büyük. Katıldığımız program ve açılışlarda bu dev projenin isminin ne olacağıyla ilgili birçok soru alıyoruz” ifadelerini kullandı. Anket, “www.udhb.gov.tr” üzerinden gerçekleştiriliyor. 

20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli projesine verilecek isim için Ulaştırma Bakanlığı anket düzenliyor. Ankette Atatürk ve Abdülhamid Han isimleri öne çıkıyor. Ekşisözlük, Facebook ve Twitter üzerinden örgütlenen sosyal medya kullanıcıları, Avrasya Tüneli'nin adının “Atatürk” olması için kampanya başlattı.

ATA-HAMİD!
AK Parti İzmir Eski Milletvekili Rıfat Sait'ten tünele isim noktasında çok konuşulacak bir öneri geldi. Sait, sosyal medya hesabından,  "Avrasya köprüsüne isim aranıyor. Kimisi Atatürk kimisi Abdülhamid demiş. İkisi de olsun ATA-HAMİD köprüsü olsun" diye yazdı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası