Ege Postası
Geri

İzmirli taksiciden örnek hareket

İzmirli taksiciler, unutulan eşyaların tesliminde bir kez daha örnek oldu. İçinde yaklaşık 20 bin TL ve pasaport bulunan çanta teslim edildi. Yurtdışından İzmir’e tatile gelen çantanın sahibi, “Umudu kesmiştim, çok sevindim” dedi. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, taksiciye plaket verdi, teşekkür etti.
İzmirli taksiciden örnek hareket
Haberler / İzmir
22 Ekim 2020 Perşembe 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de taksiciler araçlarında unutulan ya da düşürülen eşyaların tesliminde örnek olmaya devam ediyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda bu amaçla görev yapan ekibin koordinasyonunda, teknolojik altyapının da yardımıyla kayıp eşyalar sahiplerine ulaştırılıyor. Bunun bir örneği daha sergilendi.

Yurtdışında yaşayan Mehdi Akıncı, tatile geldiği İzmir’de bindiği taksiden inerken çantasını unuttu. İçinde bin 500 Euro (yaklaşık 14 bin TL), 6 bin TL ve pasaport olan çantasının bulunması için İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan yardım istedi. Bu arada çantayı farkeden taksici Recep Alpboğa da durumu bildirdi. Paralarına ve pasaportuna kısa sürede kavuşan Akıncı, şaşkınlığını gizleyemedi, “Doğrusu umudu kesmiştim, benim için büyük sürpriz oldu. Ne kadar teşekkür etsem az” dedi.

Gurur veren duyarlılık

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da taksici Recep Alpboğa’yı plaket vererek kutladı. Anık, İzmir’deki tüm taksicilerin aynı duyarlılıkta olduğunu söyledi, “Araçlarımızda unutulan, düşürülen eşyaların tesliminde örnek başarıya sahibiz. Bundan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.

İzmirli taksici Recep Alpboğa, aracında unutulan çantadaki paraları ve pasaportu Mehdi Akıncı’ya teslim etti. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da Alpboğa’ya plaketle teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası