Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf'ta yabancılar bir bir takıma katılıyor

Basketbol Süper Ligi'nde, 3 yıl sonra yuvaya dönen A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca yönetiminde yeni ve iddialı bir kadro kuran Pınar Karşıyaka'da, yabancılardan pivot Jordan Morgan, Tony Taylor'dan sonra Brandon Triche da İzmir'e gelip takıma katıldı.
Kaf-Kaf'ta yabancılar bir bir takıma katılıyor
Haberler / Spor
16 Ağustos 2019 Cuma 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezon Virtus Bologna formasıyla FIBA Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayan guard Taylor, Karşıyaka'da forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Taraftarla ilgili harika şeyler duyduğunu belirten Taylor, "Onların önünde oynamak ve işe koyulmak için sabırsızlanıyorum" dedi. Şutör guard Triche ise "Önümüzdeki yıl için çok heyecanlıyım. Bence harika bir yıl olacak. Taraftarımız beni her zaman sahada her şeyini ortaya koyarken görecek" diye konuştu. Karşıyaka'da yeni yabancılardan kısa forvet Tony Crocker 22 Ağustos'ta gelecek. Fransa Milli Takımı'nda görev yapan uzun forvet Amath M'Baye ise FIBA Dünya Kupası'nın ardından takıma katılacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası