Ege Postası
Geri

Kahraman polis anısına turnuva

Bayraklı Belediyesi'nin kahraman Polis Memuru Şehit Fethi Sekin anısına düzenlediği ve beş gün sürecek futbol turnuvası Doğançay Futbol Tesislerinde başladı. Bayraklı'da kahraman polis anısına turnuva
Kahraman polis anısına turnuva
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ocak 2017 Pazartesi 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Turnuvanın başlama vuruşunu şehidin oğlu Burak Tolunay Sekin yaptı. Ege Bölgesi'ndeki profesyonel ve amatör U10 28 takımın yer aldığı turnuvanın final maçı 27 Ocak Cuma günü oynanacak.

İzmir adliyesinde meydana gelen hain terör saldırısında teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin adına düzenlenen futbol turnuvasına U10 kategorisindeki 2007 doğumlu sporcularla profesyonel ve amatör takımlar katılıyor. Doğançay Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvaya katılan futbolcular “Bir bir hepimiz birer Fethi Sekiniz” pankartı ile sahaya çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından turnuvanın başlama vuruşunu Şehit Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin gerçekleştirdi. Futbolcular attıkları her golden sonra takım halinde asker selamı vererek şehitlerimize selam gönderdi. Turnuvada ilk maçlar Karşıyaka-Göztepe, Altay-Altınordu Yamanlar arasında gerçekleşti. Turnuva 27 Ocak cuma günü final müsabakasıyla son bulacak.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Şehit Fethi Sekin futbol turnuvası kapsamında mücadele edecek sporcular dereceye girmeleri halinde de ödüllendirilecek. Buna göre frikik, penaltı ve top sektirme yarışmalarında birinci olan sporculara spor ayakkabı, Turnuvada finaline çıkan iki kaleciye birer çift eldiven, dördüncü olan takıma kupa, madalya, üçüncüye kupa, madalya, ikinci olan takımına kupa, madalya, kamp tişörtü ve turnuvanın şampiyonuna ise kupa, madalya, kamp tişörtü ile eşofman takımı verilecek.

BU ÜLKEDE FETHİ SEKİNLER BİTMEZ

Spora ve ülke değerlerine sahip çıktıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kahraman şehit polisimiz Fethi Sekin'in adını düzenlendiğimiz futbol turnuvasına vererek, onun ismini ve kahramanlığını yaşatmak istedik. O, hain teröristlerle kahramanca çarpışarak, ülkemizi büyük bir faciadan kurtardı. Onun için ne söylesek az. Bu olay bir kez daha bize gösterdi ki, bu ülkede kahramanlar hiçbir zaman bitmez, Bu ülke asla bölünmez. Buna izin vermeyiz. Şehidimizin ruhu şad olsun. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası