Ege Postası
Geri

Karabağlar'da Atilla Kaya'ya MHP desteği

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 16 Nisan'da yapılacak referandum için sahada sürdürdüğü çalışmalarına hız verdi. Karabağlar'da AK Partili Kaya'ya
Karabağlar'da Atilla Kaya'ya MHP desteği
Haberler / Yerel Politika
26 Mart 2017 Pazar 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar'da hemşehri derneklerini ziyaret eden, müteahhitlerle ve işadamlarıyla buluşan, kadınlarla bir araya gelen, esnaf ziyaretleri yapan Kaya, ülkenin kaderini değiştirecek bir referandum süreci yaşadıklarını dile getirdi. Kaya'nın Erzurum Pazaryolu Gülçimen Köyü Derneği'ni ziyaretinde, MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut'un da toplantıya katılması dikkat çekti.

AK PARTİ VE MHP EL ELE VERDİ

Erzurumlular ile buluşmasında 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumun önemine dikkat çeken Kaya, "Çok önemli bir sürece doğru adım adım gidiyoruz. Ülkemizin kaderini değiştirecek bir referandum sürecindeyiz. Siyasi partiler çalışmalarını yapıyorlar. AK Parti ve MHP 'evet' diyor, CHP ve HDP ise birlikte 'hayır' diyor. AK Parti ve MHP olarak bizler daha güçlü bir Türkiye için ele ele verdik, milletimizin önüne çıktık. Ülkemizin ne kadar düşmanı varsa bir olmuş, karşımızda oluşturdukları cephede mevzilenmiş durumda. Hal böyle olunca, parti siyasetinin üzerinde bir durum söz konusudur. Bu iş parti meselesi değil, Türkiye meselesidir. AK Parti ve MHP'nin üzerinde anlaşarak meclisten geçirdiği, milletimizin önüne sunduğu bu değişikliklerin sonucunda Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Referandumdan milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıkacağız. MHP'nin İzmir'in en büyük iki ilçesi olan Buca ve Karabağlar ilçe başkanlarına toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. Biz, vatanımızın birlik ve beraberliği için 'evet' diyoruz. Devlet, millet ve cumhuriyet için 'evet' diyoruz. Türkiye'nin diriliş ve toparlanması için 'evet' diyoruz" şeklinde konuştu.

SİYASİ VE EKONOMİK İSTİKRAR İÇİN 'EVET'

Erzurumlular ile buluşmasından sonra Karabağlar Müteahhit ve İşadamları Derneği (KAMİDER) üyeleriyle bir araya gelen Kaya, yönetimde istikrarın önemine vurgu yaptı. Türkiye'de 1923-2001 arasında kurulan 58 hükümetin ortalama ömrünün 14-15 ay olduğunu belirten Kaya, koalisyon dönemlerinde uzun süre hükümet kurulamaması, bakanlık pazarlıkları, vesayetçi güçlerin partiler ve koalisyonlar üzerinden ülkeye yön vermeye çalışmalarına şahit olunduğunu ifade etti. Türkiye'de mevcut sistem dolayısıyla yaşanan siyasi krizlere ve bunların tetiklediği ekonomik krizlere de değinen Kaya, Türkiye'nin kalıcı siyasi ve ekonomik istikrar ile güven ortamını sağlamak durumunda olduğunu sözlerine ekledi. Yeni sistem ile birlikte istikrarın sağlanacağını ve ekonominin daha da büyüyeceğini söyleyen Kaya, "Türkiye'nin istikrarlı ve etkin yürütme sistemine sahip olması için, 16 Nisan'da güçlü bir 'evet' demeliyiz" sözlerini sarf etti.

YOĞUN PROGRAM

Programına Karabağlar'da esnaf ziyaretleri yaparak devam eden Kaya, bir ekmek fırınında eline küreği alarak fırına ekmek sürdü. AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz'un organizasyonu ile bir araya gelen vatandaşlarla buluşan, Erzurum İspir Ardıçlı Köyü Derneği'ni ziyaret eden Kaya, Karabağlar'daki son programını Üçkuyular'da yaptı. Ümit Caferium'da çoğunluğu kadın olan çevre sakinleri ile bir araya gelen Kaya, "16 Nisan'a kadar durmak, yorulmak yok. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatacağız, Güçlü ve Büyük Türkiye ideali için yollarda olmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası