Ege Postası
Geri

Karabağlar’da bölgesel muhtar toplantıları başlıyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve geldiği 2014 yılından bu yana her yıl düzenli olarak yapılan bölgesel muhtar toplantıları yeni dönemde de tekrar başlıyor. Başkan Selvitopu geleneği sürdürüyor
Karabağlar’da bölgesel muhtar toplantıları başlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2019 Pazar 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve geldiği 2014 yılından bu yana her yıl düzenli olarak yapılan bölgesel muhtar toplantıları yeni dönemde de tekrar başlıyor. 

Karabağlar'da daha iyi hizmet üretebilmek, muhtarlarla daha güçlü iletişim kurarak, mahallelerde yaşanan sorunları yakından takip etmek amacıyla düzenlenen bölgesel muhtarlar toplantıları tekrar başlıyor. Başkan Muhittin Selvitopu göreve geldiğinden bu yana her yıl düzenli olarak yapılan toplantılarda 58 mahalle muhtarı 6 bölgeye ayrılarak sorunları Başkan Selvitopu,  bürokratlara ve birim müdürlerine iletecek.

Toplantılar yeni dönemde de devam edecek

Muhtarlarla iletişim ve koordinasyona önem verdiklerini her fırsatta dile getiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, koordinasyon toplantılarının yeni dönemde de devam edeceğini belirtti. Selvitopu ayrıca, muhtarlarla karşılıklı toplantılar sayesinde sorunları daha iyi saptayarak, vatandaşa daha iyi hizmet vermek istediklerinin altını çizdi. 

Muhtarlar uygulamadan memnun
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun bu uygulamasının önemine vurgu yapan 58 mahalle muhtarı da yapılan bu toplantılar sayesinde mahallelerinde yaşadıkları sorunların en kısa zamanda çözüme kavuştuğunu  bundan da  memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası