Ege Postası
Geri

Karataş: 'Ayaklarımızın altında ezdik'

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “CHP ve HDP’nin yapmaya kalkıştığı anayasa paketini ayaklarımızın altında ezdik, Türk Devleti’nin Anayasa’sını Türk Milleti yapar. Bölücüler ve bölücülere boyun eğenler değil” dedi. MHP İzmir İl Başkanı Karataş'tan sert sözler
Karataş: 'Ayaklarımızın altında ezdik'
Haberler / Yerel Politika
26 Mart 2017 Pazar 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il teşkilatından üç alanda “Evet” çalışması. Partisinin İzmir’deki referandum çalışmalarını yöneten İl Başkanı Necat Karataş ve üç ayrı ekiple MHP’nin niçin “evet” dediğini anlatıyor. İl Başkanı Necat Karataş, Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı ve İl Sekreteri Ali Peynirci’nin oluşturduğu ekipler Karşıyaka, Bayraklı, Seferihisar, Güzelbahçe, Çeşme, Urla, Aliağa, Foça, Bergama, Kemalpaşa, Narlıdere, Kınık ve Dikili gibi ilçelerinde bilgilendirme toplantılarını tamamladı. Toplantılarda mensuplarımızın ve halkımızın meseleyi çok iyi anladıklarını görmek bizi son derece memnun etti diyen İl Başkanı Karataş “ MHP ve lider Bahçeli’nin önderliğinde yapılan Anayasa Türk Anayasasıdır. Devletin Bölünmez bütünlüğü ve Türk Devleti olduğu garanti altına alınmıştır. Bu başarı MHP’lilerin başarısıdır. Daha birkaç yıl önce “CHP-HDP ve FETÖ” ile Türklüğün silindiği bir Anayasayı dayatmaya çalışanlar MHP ve Liderimiz sayesinde sert bir tokat yemişlerdir. Türk Düşmanları ve Türkiye Düşmanları 16 Nisan'da millet iradesi karşısında boğulup gideceklerdir” dedi.

Bahçelinin Ayaklarının Altında Ezildiler

Partilileriyle son olarak, Kemalpaşa, Konak ve Buca ilçe teşkilatlarında bir araya gelen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yaptığı konuşmalarda “ Türk Milliyetçileri’ nin iradesi Türk milletin dayanağıdır. Devletimizin Varlığı ve birliği verilen soylu mücadelemiz sonunda Türk Milliyetçiliği kazanmış, her türlü bölücülük, örgütçülük ve yıkıcılık liderimiz Bahçeli’nin ayakları altında ezilmiştir” diyerek gelinen süreci tahlil etti. İzmir’de geçmişte yapılan Bayrak Mitinginin de içinde olduğu “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” konulu 9 MHP mitinginin bugün gelinen noktanın en önemli adımı olduğunu da vurgulayan İl başkanı Karataş, “Akiller denilen akılsızlığı, Çözüm denilen çözülme süreçlerini” nasıl geçtiğimizi unutmayalım. Muhterem Liderimizin ve hepimizin bu süreçlerde vatan millet ve devlet için neler yaptığımızı çok iyi hatırlayalım”

PKK ve FETÖ Devlet İçinde

“Unutmayalım ki Türk Devleti sonsuza kadar yaşayacaktır, devletimizin yaşaması için de bizlerin mücadele etmesi gerekmektedir. Habur’daki Rezaleti, Oslo’daki pespayeliği ve Dolmabahçe’deki acizliği yaşarken yükselttiğimiz tepkiler bugün ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koymaktadır. Yıllardır devletin içine sızan örgütlerden kurtulma vakti gelmiştir. Burada güç artık Türk Milliyetçilerinin elindedir. Yumruğu tam da bu meselenin üzerine vurma anı yaklaşmıştır. Türk Devleti’nden bölücü hainleri temizleme günü artık görünmüştür.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası