Ege Postası
Geri

Karşıyaka 'Bahçe söyleşileri'ni sevdi

Kültürel ve sanatsal etkinliklerle fark yaratan Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Köşkü ve Anı Evi Müzesi’nde gerçekleştirdiği Bahçe Söyleşileri ile sanatseverlerin ruhuna dokundu! Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “İzmir’in en tanınmış yazarlarını Karşıyakalılarla buluşturduk. Hem kitaplarını imzalayan hem de deneyimlerini paylaşan sanat emekçilerine teşekkür ediyorum” dedi.  Ünlü yazarlar Latife Hanım Köşkü'ne konuk oluyor
Karşıyaka 'Bahçe söyleşileri'ni sevdi
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Haziran 2018 Pazar 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaz aylarının gelmesi ile sanatsal etkinliklere hız veren Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Köşkü ve Anı Evi Müzesi’nin bahçesinde gerçekleştirdiği Bahçe Söyleşileri ile İzmir’in tanınmış yazarlarını Karşıyakalılarla buluşturdu. Sancar Maruflu, Okan Yüksel, Selahattin Tural, Ahmet Gürel, Recai Şeyhoğlu, Hüsnü Tekeşin, Yücel İzmirli, Zuhal İzmirli ve Musa Ağacık, her hafta gerçekleşen etkinliklerde hem okurlarına kitaplarını imzaladı hem de duygularını paylaştı. 

HEM SÖYLEŞİ HEM MÜZİK 

Söyleşi ve imza etkinliklerinin öncesinde, Karşıyaka Belediye Orkestrası’nın sanatçıları da müzik dinletileri sundu. Sanatseverler müzik ve sanat dolu Bahçe Söyleşileri ile keyifli anlar yaşadı. 

“ETKİNLİKLER SÜRECEK” 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sanata önem veren bir belediyeyiz. Bahçe Söyleşileri ile hem sanatı hem de müziği Karşıyakalıların ayağına getirdik. Yaz boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası