Ege Postası
Geri

Karşıyaka Belediyesi ve AKUT iş birliği yapacak

Karşıyaka Belediyesi, önümüzdeki süreçlerde gerçekleştirilecek acil durum ve afet yönetimine ilişkin proje, eğitim ve faaliyetler için iş birliği sağlamak üzere Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ile bir protokol imzaladı.
Karşıyaka Belediyesi ve AKUT iş birliği yapacak
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Ocak 2021 Perşembe 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Törene; Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve AKUT İzmir Ekip Lideri Ramazan Ergut ile AKUT İzmir Kurumsal Bölüm Sorumlusu Nuran Ergün, AKUT İzmir Yerel İlişkiler Birim Sorumlusu Selin Orhan ve AKUT İzmir Eğitim Bölümü Baturalp Özdemir de katıldı. 

AFET GÖNÜLLÜLERİNE DESTEK

Başkan Cemil Tugay “Son derece önemsediğimiz bu çalışmada bizlerle yan yana gelen AKUT’a çok teşekkür ediyorum. Protokol gereği yürütecek olduğumuz çalışmalarla mahallelerde oluşturulacak ‘Mahalle Afet Gönüllüleri’ ekiplerine afet bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak üzere destek sağlanarak vatandaşlarımızın olası afetlere karşı her an hazırlıklı olmaları amaçlanmaktadır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası