Ege Postası
Geri

Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan CHP yönetimine kritik çağrı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için CHP Genel Merkezi ve İstanbul İl Örgütü'ne kritik bir çağrı yaptı. "Sloganları bırakmalı, tehlikenin farkına varmalıyız" diyen Yıldırım, "Devletin bütün imkanları ile mücadele edeceği bu süreçte mücadele sadece Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbul örgütüne bırakılmamalıdır. Bize verilecek her türlü göreve hazırız. Çünkü bu sıradan bir belediye başkanlığı seçimi değil" dedi. Yıldırım'dan CHP yönetimine kritik çağrı
Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan CHP yönetimine kritik çağrı
Haberler / Yerel Politika
11 Mayıs 2019 Cumartesi 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'dan CHP Genel Merkezi'ne ve İstanbul İl Örgütü'ne kritik bir çağrı yaptı.

YSK tarafından İstanbul Büyükeşhir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi ve 23 Haziran'da yenilenmesi kararı üzerine CHP seferber olurken, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'dan kritik bir açıklama geldi.

"Sloganları bırakmalı, tehlikenin farkına varmalıyız" diyen Yıldırım, "Devletin bütün imkanları ile mücadele edeceği bu süreçte mücedele sadece Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbul örgütüne bırakılmamalıdır. Bize verilecek her türlü göreve hazırız. Çünkü bu sıradan bir belediye başkanlığı seçimi değil" dedi.

İşte Yıldırım'ın o açıklaması;

"Genel Merkezimizin koordinasyonunda İstanbul İl Örgütümüz ihtiyaçlarını tespit etmeli ve gerekli desteği vakit geçirmeden talep etmelidir.

Bize verilecek her türlü göreve hazırız. Çünkü bu sıradan bir belediye başkanlığı seçimi değildir.

Devletin bütün imkanları ile mücadele edeceği bu süreçte mücedele sadece Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbul örgütüne bırakılmamalıdır.

Demokrasinin göstermelikte olsa son unsuru olan #SANDIK ve bu bağlı #HALKİRADESİ yok sayılmıştır.

Sloganları bırakmalı #TEHLİKENİNFARKINA varmalıyız.
#FAŞİZMİNAYAKSESLERİ"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası