Ege Postası
Geri

Karşıyaka İlçe Kongresinde ‘çizik’ damgası! O isimler delegenin hedefinde…

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37. Olağan Kurultay süreci devam ederken ilçe kongreleri bugün sona erdi. Dün Serdar Koç'un ilçe başkanı seçildiği Karşıyaka İlçe Kongresinde İl eski Başkanı Asuman Ali Güven, Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cevat Durak ve Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı gibi önemli isimlerin ‘çizik’ yemesi kongreye damga vurdu.   Karşıyaka İlçe Kongresinde ‘çizik’ damgası!
Karşıyaka İlçe Kongresinde ‘çizik’ damgası! O isimler delegenin hedefinde…
Haberler / Yerel Politika
19 Ocak 2020 Pazar 21:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI/HABER MERKEZİ- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37. Olağan Kurultay süreci devam ederken ilçe kongreleri bugün yapılan Menemen ve Beydağ ilçe kongreleri ile sona erdi. Mahalle delege seçimlerinin en gergin geçen ilçesi olan Karşıyaka'da yapılan kongrede Serdar Koç ve Serdar Yavaşoğlu ilçe başkanı olabilmek için yarıştı. Ve yarışı Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın desteklediği Murat Serdar Koç kazandı. Kongreye Koç'un listesinde yer alan ilçe siyasetinin önemli isimlerinin ‘çizik’ yemesi damga vurdu.  

LİSTEDE ÜSTÜ ÇİZİLEN İSİMLER ŞÖYLE;

Mehmet Durak, Hüseyin Çoban, Dilek Bilgin, Nurşen Balcı, Cemalletin Coşuner, Önder Koç, Asuman Yalçın, Cevat Durak, Aysel Aksoy, Nilüfer Karaelmas, Ali Asuman Güven, İsfahan Naki.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası