Ege Postası
Geri

Karşıyaka antrenmanları bırakmıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) alt liglerde koronavirüs salgınıyla 19 Mart'tan beri duran sezonun kalan maçlarını oynatmama kararına rağmen TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup'taki Karşıyaka, her ihtimale karşı antrenmanlarını sürdürüyor.
Karşıyaka antrenmanları bırakmıyor
Haberler / Spor
7 Temmuz 2020 Salı 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde eğlenceli çalışmalarla Futbol Federasyonu'nun alt liglerle ilgili alacağı son kararı bekleyen yeşil-kırmızılılarda takımın morali yerinde. 

TFF'nin 3’nin Lig'de ilk 6 sırada yer alan takımları üst lige almasını bekleyip 2 yıl sonra 2’nci Lig'e dönme umutlarını koruyan Ege temsilcisi taraftarlar da sosyal medyada kampanya başlattı. Altyapı patentli kadroyla grubunda Play-Off hattında yer alan takımlarının 2’nci Lig'e alınmasını isteyen Karşıyaka taraftarları, "KarşıyakaHakkınıİstiyor" etiketiyle sosyal medyada Futbol Federasyonu'na seslerini duyurmaya çalışıyor.

SONER TOLUNGÜÇ: HER TÜRLÜ PLANIMIZ HAZIR

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, kendilerini her ihtimale hazır tuttuklarını söyledi. Karşıyaka olarak, her türlü alınacak kararın ve organizasyonun; Türk futbolu açısından, daha çağdaş, insanı yaşatma amacıyla, sağlıklı, iş gücünün ve üretkenliğin artmasına yönelik olmasından yana olduklarını belirten Tolungüç, “Ligde 2 ve 5'inci sıradaki takımların Play-Off oynamasına yönelik bir karar çıkma ihtimaline karşı, kalan tüm maçları oynayacakmışçasına, her türlü planlarımızı hazırladık ve çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Biz, Karşıyaka olarak hedefimize kilitlenmiştik ve bu belirsizliğin sonunda Türk futbolu adına doğru kararların alınacağını düşünüyorum” diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası