Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Şensan karar aşamasında

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Karşıyaka'da Başkan Vekili Gökhan Şensan, hafta içinde yapılacak destek görüşmelerinin ardından göreve devam edip etmeme konusundaki kararını verecek.
Karşıyaka'da Şensan karar aşamasında
Haberler / Spor
17 Haziran 2019 Pazartesi 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik direktör Mesut Toros'la birlikte geçen haftadan bu yana Almanya'da gurbetçi oyuncuları takip eden Gökhan Şensan, 2-3 gün içinde kararının netleşeceğini söyledi. Başkan Turgay Büyükkarcı'nın kulübe destek konusunda Yaşar Holding'le görüşeceğini, kendisinin de Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'la bir araya geleceğini belirten Başkan Vekili Şensan, "Bu görüşmelerin ardından kararımı vereceğim" dedi.

Geçen sezon kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını dile getiren Başkan Vekili Gökhan Şensan, "Geçtiğimiz sezon hiçbir kişi ya da kurum futbola 1 lira destek vermedi. Bu yıl aynı tuzağa düşmem. Zor şartlarda altyapımızdan yetişen gençlerimizle ve kendi imkanlarımızı seferber ederek yıllar sonra camiaya Play-Off heyecanı yaşattık. Kulübümüze verilecek destek beklediğimiz gibi olursa biz de kendi bütçemizi belirleriz. Teknik direktörümüz Mesut Toros ve futbolcularımızla bir sorunumuz yok. Destek gelirse yola devam ederim. Aksi durumda görevde kalmam söz konusu değil" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası