Ege Postası
Geri

Karşıyaka'dan salon kampanyası: 'Bir parke de sen koy'

YalıTesisleri içinde yer alan ve altyapı için kullanılan salonun yeni stat projesi kapsamında yıkılmasından sonra antrenman yapacak yer bulamayan Karşıyaka Voleybol Şubesi, salon projesi geliştirdi. Karşıyaka'dan salon kampanyası
Karşıyaka'dan salon kampanyası: 'Bir parke de sen koy'
Haberler / Spor
27 Ekim 2016 Perşembe 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne altyapı için voleybol kompleksi yapmayı planlayarak projesini çizdiren şube yönetimi, "Bir parke de sen koy" kampanyası başlattı. Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ve yöneticiler, projenin tanıtımını Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. 

Atıl durumdaki yüzme havuzunun bulunduğu alana yapılacak tesiste, 2 adet saha, soyunma odaları, lisanslı ürünlerin satılacağı mağaza, idari ofisler, velilerin salonu da izleyebileceği kafeterya ile fitness odası yer alacak.

Toplam 600 metrekare spor salonu, 240 metrekare de sosyal tesisten oluşan projeye en kısa sürede başlayacaklarını söyleyen Serkan Ergüven, "Camiamızdan tesis için destek bekliyoruz. Voleybolda Karşıyaka'nın geleceğini kurtaracak projeye yardım edecekler için özel hazırlanan parkeler de salonda yerini alacak. Destek vermek isteyenlerden bronz parke için 10, gümüş parke için 20, altın parke için 50, platinum parke için de 100 bin TL'lik destek alacağız. Maliyeti 1-1.5 milyon TL arasında olacak tesis tamamlanırsa şube kimseye muhtaç kalmadan kendi ayakları üzerinde duracak. Tüm Karşıyakalılar bu projenin ucundan tutarsa önümüzdeki sezon altyapıdaki sporcular burada çalışma imkanı bulacak" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası