Ege Postası
Geri

Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!

Türk sinemasında 150’den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen, cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Haberler / Kültür - Sanat
11 Mart 2024 Pazartesi 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Usta tiyatrocu ve sinemacı Kayhan Yıldızoğlu, İstanbul'da vefat etmişti. Yeşilçam ve tiyatromuzun usta isimlerinden biri olan ve 90 yaşında hayatını kaybeden Usta oyuncunun kızı Sibel Aybar açıklamada bulunmuştu.

"ÖLÜM NEDENİ YAŞLILIĞA BAĞLI"

Aybar, "Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy'e defnedilecek" demişti.

ÇOK SAYIDA SANATÇI KATILDI

Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze namazı öğlen vakti bugün Levent Camii’nde kılındı. Kayhan Yıldızoğlu’nun kızları Sibel Ayar ve Deniz Yıldızoğlu, çok sayıda sanatçının katıldığı cenazede taziyeleri kabul etti. Cenazeye, merhum sanatçının eski eşi Suna Yıldızoğlu, Şener Şen, Müjdat Gezen, Kerem Alışık, Menderes Samancılar, Gökhan Keser, Levent Can, Birol Güven, Meltem Cumbul gibi çok sayıda isim katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası