Ege Postası
Geri

Kemalpaşa'nın kurslarında yok yok

Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kültür ve sanat kurslarının kayıtları başladı. Bağlama, Tiyatro, Ney, Semazen gibi bir çok branşta açılan kurslar, belediyenin Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Kemalpaşa'nın kurslarında yok yok
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ekim 2016 Perşembe 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal belediyecilik anlayışını kültür ve sanat alanında verdiği destekle güçlendiren Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kurs kayıtlarını yapmaya başladı.

Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi'nde kurslara katılım ücretsiz olurken; son başvuru tarihi ise 15 Kasım 2016 olarak belirlendi. Bağlama, Tiyatro, Drama, Diksiyon, Halk Oyunları, Ney, Semazen, Mehteran, Gitar, Osmanlıca, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Tecvid, Mahreç, Makam, Kur’an-ı Kerim dersleri, Arapça, Ritim ve Kanun, Çuval-Çiçek, Çini El Sanatları, Ahşap Boyama kurslarına, her vatandaş katılabilecek.

''AKLA İLK GELEN BELEDİYE OLMAK''

Kemalpaşa halkına yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkânı sunmak amacıyla kültür ve sanat kurslarına büyük önem verdilerini ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Kültür ve sosyal belediyecilik denilince akla ilk gelen belediye olmak için hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Bu amaçla, belediyemiz bünyesinde kurslar düzenliyoruz. Bu kurslara her yaştan vatandaşımızın katılmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Kültür ve Sanat kurslarına yoğun ilgi olduğunu aktaran Başkan Uğurlu, “Kurslarız kısa süre içinde vatandaşımız tarafından yoğun ilgi gördü. Bu, halkımızın Kültür ve Sanat dallarına ne kadar ilgi duyduğunun somut bir göstergesi. Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nde açılan Osmanlıca, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Kur’an-ı Kerim dersleri ve Arapça gibi bir çok branşta açılan kurslar sayesinde vatandaşlarımızın kendi yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Belediye olarak eğitime olduğu gibi kültür ve sanata da ayrı bir önem veriyoruz” ifadesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası