Ege Postası
Geri

Kerpişçi'den 24 Haziran ve İzmir mesajları

İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, İYİ Parti’nin dana önce farklı partilere oy veren seçmenlerin oyunu alacağını belirterek, “Geçmiş seçimlerde seçmenlerin büyük çoğunluğunun tercihi belli bir istikamette oldu. CHP belirli bir oy oranını aşamadı, orada kaldı. İYİ Parti herkesi kucaklayan yapısıyla Türk siyasi hayatında yerini aldı, siyasete yeni bir soluk getirdi. Ülkemizde merkez parti arayışı İYİ Parti’yle son buldu. İzmirliler değişime hazır olduğunu ve tercihlerini İYİ Parti'den kullanacaklarına inanıyorum ” dedi. Kerpişçi'den 24 Haziran ve İzmir mesajları
Kerpişçi'den 24 Haziran ve İzmir mesajları
Haberler / Yerel Politika
18 Haziran 2018 Pazartesi 09:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, kendi seçim bölgesini karış karış gezmeyi sürdürüyor. Kerpişçi, 2002 seçimlerinde merkez sağ partilerin baraj altında kalmasıyla, buradaki partilere oy veren seçmenlerin bir bölümünün AKP’ye diğer bir bölümünün ise CHP’ye oy verdiğini, bu partilerde oy artışının da bu durumdan kaynaklandığına dikkat çekti.

İZMİR’DE BÜYÜK BİR BAŞARININ ALTINA İMZA ATACAĞIZ!

İYİ Parti’nin merkez parti olma iddiasıyla yola çıktığını ve bunu kısa sürede başardığını kaydeden Kerpişçi, “İYİ Parti’nin kadrolarına ve milletvekili aday listelerine bakıldığında her kesimden vatandaşın kendisini bulacağı isimleri göreceksiniz. İYİ Parti’de Türk-Kürt, Alevi-Sünni ayrımına kesinlikle yer yoktur. Herkesi kucaklayan bir yapı vardır. 2002 seçimlerinden sonra merkez sağ seçmen AKP ve CHP’ye oy verdi. CHP belirli bir oy oranında kaldı. MHP’de ise büyük değişiklikler yaşandı. İYİ Parti, merkez parti olarak merkez seçmeni kendisine çekmeyi kısa sürede başardı. İzmirliler İYİ Parti’ye yoğun bir ilgi gösteriyor. 24 Haziran seçimlerinde İzmir’de İYİ Parti büyük bir başarının altına imza atacak. Aynı şekilde Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener, İzmirliler’den büyük bir teveccüh görecektir. Şunu özellikle ifade etmek istiyorum. İzmir’de daha önce farklı siyasi partilere oy vermiş olanların bu sefer ki tercihi İYİ Parti olacak. İzmirliler değişime hazır” dedi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

İYİ Partili Kerpişçi, 24 Haziran’da sandıklara da sahip çıkacaklarını belirterek, “Millet ittifakında yer alan CHP ve Saadet Partisiyle sandık güvenliği noktasında ortak çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımını her bir oyuna sahip çıkacağız. Bu konuda vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası