Ege Postası
Geri

Kınık'ta virüse karşı 'dezenfeksiyon tüneli'

Kınık Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçenin belli noktalarına dezenfeksiyon kabinleri kurdu. Sokağa çıkmak zorunda olanlar tünele girerek solüsyon buharı ile dezenfekte oluyor.
Kınık'ta virüse karşı 'dezenfeksiyon tüneli'
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mart 2020 Salı 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Hükümet Konağı ve Kınık Devlet Hastanesi giriş ve çıkışlarına başta olmak üzere ilçenini belli noktalarına konulan dezenfeksiyon tünelleri ilgi gördü. Tünel otomatik sensörler aracılığı ile devreye giriyor.

İçerisine giren kişileri algılayan tünel, özel karışımlı solüsyon buharı salıyor. Buharla birlikte kişilerin kıyafetlerinin üzerindeki olası virüsler temizleniyor. Sokağa çıkmak zorunda kalanlar elbiseleriyle tünele girerek dezenfekte oluyor.

Öte yandan Kınık Belediyesi, tünel dezenfeksiyon kabinlerini kendi imkanlarıyla şantiyede yaptı.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ilçe genelinde alınan tedbirlerin devam ettiğini belirtti. 

Alınan tüm önlemlere rağmen vatandaşları evlerinde kalmaya davet ettiklerini vurgulayan Doğruer, belediye işçilerinin de salgınla mücadeleye destek olmak amacıyla dezenfekte tüneli tasarlandığını kaydetti. 

Dezenfekte tünelinin Hükümet Konağı ve Kınık Devlet Hastanesi girişine konulduğunu vurgulayan Doğruer, "Bu iki kurumumuz da vatandaşlarımız tarafından ziyaret ediliyor. Bu süreçte çalışan kamu görevlilerinin ve vatandaşlarımızın sağlığını güven altına almayı hedefledik." ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası