Ege Postası
Geri

Kırkpınar ve İzmirli delegelerden Aydın'a destek paylaşımı!

İYİ Parti'de yarın gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurul öncesi İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar sosyal medya hesaplarından İzmirli delegelerin ve başkan adaylarından Koray Aydın'ın bir arada olduğu fotoğraf paylaştı.
Kırkpınar ve İzmirli delegelerden Aydın'a destek paylaşımı!
Haberler / Politika
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti 31 Mart seçimlerinde alınan başarısız sonucun ardından 5. olağanüstü kurultayını 27 Nisan Cumartesi günü (bugün)  gerçekleştirecek.

Genel Başkan Merak Akşener’in aday olmadığı kurultayda 4 aday yarışacak. Koray Aydın, Musavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz’ın kozlarını paylaşacağı genel başkanlık seçimi öncesi İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan geçtiğimiz günlerde İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’na desteğini açıkladı.

Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Özlale ile yıldızı barışmayan ve ardından görevden alınan önceki dönem İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’nun desteğinin Koray Aydın’a olduğunu bilinirken partinin bir diğer İzmir Milletvekili ve eski İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar Koray Aydın ve İzmir delegeleri ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Kırkpınar paylaşımında, “Evet İzmir hazır... Teşkilat Koray Aydın diyor” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası