Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan kent mobilyası tasarlayan gençlere tam not

Ege İhracatçı Birlikleri'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye İnovasyon Haftası İzmir etkinlikleri çerçevesinde tasarlanan yenilikçi “kent mobilyaları" İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sunuldu. İnovasyon haftası sırasında 24 saatlik bir workshop sonunda tasarlanan 9 özgün kent mobilyası projesi böylece tasarım sahiplerinin anlatımıyla paylaşılmış oldu.
Kocaoğlu'ndan kent mobilyası tasarlayan gençlere tam not
Haberler / İzmir
25 Nisan 2015 Cumartesi 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnovasyon etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleştirilen “kent mobilyaları" workshop'u bir birinden özgün projelere imza attı. İzmir'in daha da güzelleşmesine katkı sağlanması amacıyla organize edilen workshop'a Yaşar Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin endüstriyel tasarım bölümlerinden 30 öğrenci katıldı. 

Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirilen toplantıda projelerin tanıtımı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na özel bir sunumu ile yapıldı. 

Tasarımcı öğrencilerinin sunumlarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Yapılan çalışmaların hepsi birbirinden ilginç ve uygulanabilir. Bundan sonra projelerin Kültür İşleri Dairemiz tarafından incelenmesi süreci başlıyor. Yaratıcı fikirleri teşvik etmek üzere bu çalışmaları hayata geçirmek önemli. Değerlendirmemizin sonuçlarını en kısa süreçte sizlerle paylaşacağız" dedi. 

Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk de Başkan Aziz Kocaoğlu'na ve tasarımları gerçekleştiren tüm öğrencilere teşekkür etti. Sabri Ünlütürk tasarım sunumlarının ardından İzmir'i Türkiye'de inovasyon fikrinin merkezi haline getirmek için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı. 

Toplantıya katılan Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanları son olarak Fuar İzmir'in gelişimi yönünde çalışmalarda da desteğe hazır olduklarını belittiler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası