Ege Postası
Geri

Konak'ta anlamlı etkinlik

Konak Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Konak'ta anlamlı etkinlik
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Aralık 2016 Çarşamba 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğlence dolu program sayesinde özel çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Etkinliğe Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Okul Müdürü Cengiz Teğiş ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Pekdaş, okulda eğitim gören zihinsel engelli öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Şubadap Müzik Grubu’nun neşeli şarkılarıyla renk kattığı programda çalan müzikler ve söylenen şarkılar eşliğinde dans eden öğrencilerin keyfine diyecek yoktu.

Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı oldukça duygulanan Başkan Pekdaş, çocuklarla tek tek ilgilendi.

YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN
Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen yaşam sevinçlerini biran olsun kaybetmeyen, yüzlerindeki gülümseme eksilmeyen engelli çocuklar için düzenlenen etkinlikte günün anısına armağanlar da verildi. Bu yıl sert geçen kışı da dikkate alan Konak Belediyesi, ‘yüreklerindeki sıcaklık hiç eksilmesin’ diyerek çocuklara mont armağan etti. Yaklaşan yeni yıl öncesi çocukları sevindirmek istediklerini belirten Başkan Pekdaş, “Sizlere yeni yıl hediyesi vermek istedik. Hep böyle yüzünüz gülsün, mutlu olun. Sizin mutluluğunuz bizim için çok önemli” dedi. Konak Belediyesi’nce armağan edilen montları alan engelli çocuklar sevinçlerini Başkan Pekdaş’a sarılarak gösterdi. Engelli çocukların büyük bir sevinçle aldıkları montları giymelerine yardımcı olan Başkan Pekdaş’a etkinlik sonunda çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası