Ege Postası
Geri

Liselilerden sağlıkçılara resimli teşekkür

İzmir'de lise öğrencileri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle fedakarca çalışan sağlıkçılara, yaptıkları resimlerin yer aldığı videoyla teşekkür etti.
Liselilerden sağlıkçılara resimli teşekkür
Haberler / İzmir
1 Mayıs 2020 Cuma 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menemen Anadolu Lisesinde görsel sanatlar eğitimi alan 30 öğrenci, okullarında salgın nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından sağlık çalışanlarına moral olması amacıyla resimler yapmaya başladı.

Hazırladıkları resimlerde sağlık çalışanlarının figürlerini de kullanan öğrenciler, onlara teşekkür etti.

Okulun görsel sanatlar öğretmenleri Hümeyra Çıplak, Gül Ulucadag Yurttaş, müzik öğretmeni Alev Uğurlar ve Türkçe öğretmeni Dilek Basali tarafından, öğrencilerin yaptığı resimlerin yer aldığı Türkçe ve İngilizce video hazırlandı.

Sosyal medyada "Sanatla sağlığa destek." başlığıyla yayınlanan 2 dakika 40 saniyelik video ilgi gördü.

Görsel sanatlar öğretmeni Çıplak, AA muhabirine, böyle bir çalışma yapma fikrinin öğrencilerinden geldiğini ve ilk duyduğunda çok duygulandığını söyledi.

Salgın nedeniyle evde olduklarını belirten Çıplak, "Sağlık çalışanlarına yardım edemiyoruz. Öğrencilerim de bu süreçte hisleriyle resimler yaparak onlara yardım etmek istedi. İçimizden geldiği gibi resimler çizdik. Amacımız, bu klipleri sosyal medyada izlediklerinde gülümsemelerini sağlamak." dedi.(AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası