Ege Postası
Geri

MHP İl Başkanı Karataş'tan bayram mesajı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ramazan Bayramı sebebiyle bir açıklama yayınladı.
MHP İl Başkanı Karataş'tan bayram mesajı
Haberler / Yerel Politika
24 Haziran 2017 Cumartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP İl Başkanı Karatş açıklamasında şunları söyledi:

"11 Ayın Sultanı Ramazan’ı şerifi büyük bir huşu ve mutluluk içinde geride bırakıyoruz. Mübarek Ramazan ayı boyunca Türk İslam aleminin tutmuş oldukları orucu, kılmış oldukları namazı yapmış oldukları duaları Yüce Rabbim kabul ve makbul eylesin. Allah Türk İslam alemini nice Ramazan aylarına sağlık,huzur ve güven içinde kavuştursun.Şimdi ise milli ve manevi değerlerin zirveye ulaşmasına vesile olan Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. İzmirli hemşerilerimizin, yüce Türk milletinin ve Türk İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.

Beklentimiz; Böyle müstesna günlerin insanlık alemi arasında sevgi köprülerinin kurulmasıdır. Küslüklerin yerini barışın aldığı, dostluğun kardeşliğin bereketin bolca yaşandığı bayram tadında bayram olmasıdır. Ülkemizdeki yaşadığımız sıkıntılı süreç ve Dünya’nın bir çok yerinde soydaşlarımızın gördüğü zulüm bizleri derinden sarsmaktadır. Bu sıkıntıların aşılması üzerimizde dolaşan kara bulutların dağılması için öncelikle birlik ve beraberliğimizi tam manasıyla gerçekleştirmemiz gerekmektedir, bizler birlik ve bütünlüğümüzü sağlayamadığımız müddetçe bu mübarek ramazan bayramını anlamlı kılamayız ve bu Mübarek günleri de hak etmemiş oluruz.

Bu sebeple duamız ve niyazımız odur ki Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin de bu birlik ve beraberliğin sağlanmasına vesile olmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık, huzur mutluluk ve bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.

Ayrıca; MHP İzmir İl Teşkilatımızın geleneksel bayramlaşma törenimiz bayramın 2. Günü(26 Haziran Pazartesi) saat 14:00’da evimizde yuvamızda MHP İl Başkanlığımızda yapılacaktır. Bayramlaşmamıza tüm İzmirli vatandaşlarımız davetlidir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası