Ege Postası
Geri

MHP İzmir'den İstanbul'da 3 günlük kamp

MHP İzmir İl Teşkilatı, İl Başkanı Veysel Şahin öncülüğünde, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için 14 Haziran Cuma günü İstanbul'a gideceğini duyurdu. MHP İzmir İl Teşkilatı 3 gün sürecek İstanbul çıkarmasında özellikle İzmirli vatandaşlarla bir araya gelecek ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırım'a destek isteyecek. İstanbul'da hemşehri markajı
MHP İzmir'den İstanbul'da 3 günlük kamp
Haberler / Politika
11 Haziran 2019 Salı 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine kilitlendi. Partiler seçim kampayanlarını sürdürürken, il ve ilçe teşkilatları da destek için mega kentin yolunu tuttu.

Bu kapsamda Cumhur İttifakı'nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları da seçime 12 gün kala kampanyaya destek vermek için harekete geçti.

MHP İzmir İl Teşkilatı, İl Başkanı Veysel Şahin öncülüğünde, 14 Haziran Cuma günü İstanbul’a gidecek. İzmir teşkilatı 14, 15 ve 16 Haziran tarihlerinde İstanbul'da kamp kuracak ve İzmirli hemşehrilerini ziyaret edecek, Bağcılar, Güngören ve Esenler’de alan çalışması yapacak. İl Başkanı Şahin de Çorumluların ağırlıklı olarak yaşadığı bu ilçelerde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırım'a destek isteyecek. 

İl Başkanı Şahin, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili olan AK Partili Binali Yıldırım’ın sandıktan zaferle çıkması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası