Ege Postası
Geri

MHP'de istifaların ardı arkası kesilmiyor!

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde, MHP teşkilatına kayıtlı 51 kişi partilerinden istifa etti. Geçen hafta da Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, aralarında meclis üyelerinin de bulunduğu 56 kişiyle partisinden istifa etmişti.
MHP'de istifaların ardı arkası kesilmiyor!
Haberler / Güncel
28 Ağustos 2017 Pazartesi 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Dinar ilçe teşkilatına kayıtlı 51 kişi, Suçıkan Park'ta düzenledikleri basın toplantısıyla, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve MHP eski İlçe Başkanı İbrahim Acar'ın da katıldığı toplantıda, MHP'den istifa eden 51 kişi dilekçeleri MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na gönderdi.

Toplantıda açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yıllarca emek verdiği partisi MHP'den geçen hafta istifa ettiğini, 9 yıldır beraber yürüdüğü yol arkadaşlarının da istifa edeceğini söyledi. Başkan Acar, "MHP'de 9 yıldan bu yana birlikte yürüdüğümüz 51 arkadaşımız bugün istifa etmiştir. Her zaman ve her yerde milliyetçiliğimizle övünüyoruz. Kaydi olarak bizleri üyelikten silebilirler, ancak yüreğimizden milliyetçiliği asla silemezler. Arkadaşlarımızla davamıza, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.Toplantının ardından 51 kişi, imzaladıkları istifa dilekçeleri, MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na gönderdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası