Ege Postası
Geri

MHP’den İzmirli seçmene ‘tarafını seç’ çağrısı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala sosyal medya hesabından yayınladığı bir dizi mesajla, İzmirlilerin tarafını seçmesini istedi. Şahin, “Vatansever insanlarımıza soruyorum; tarafınız HDP’nin yanı mıdır, bizim yanımız mıdı? Başka soru yok. Net ve açık! Herkes tarafını belli etti”  dedi. MHP’den İzmirli seçmene ‘tarafını seç’ çağrısı
MHP’den İzmirli seçmene ‘tarafını seç’ çağrısı
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2019 Cuma 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İzmirlilere ‘tarafını belirleme’ çağrısında bulundu.

AK Parti ile Cumhur İttifakı’nda birleşen, CHP-İYİ Parti’nin kurduğu Millet İttifakı’nı HDP ile gizli ortaklık yapıldığı gerekçesiyle sık sık sert bir dille eleştiren MHP’nin İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmirlilerin ya kendilerinden yana ya da Millet İttifakı’ndan yana seçim yaparak, tarafını belirlemesi gerektiğini belirtti.

TARAFINIZ HDP’NİN YANI MIDIR, BİZİM YANIMIZ MIDI? BAŞKA SORU YOK, NET VE AÇIK

İl Başkanı Şahin, bu çağrısını, “Vatansever insanlarımıza soruyorum; tarafınız HDP’nin yanı mıdır, bizim yanımız mıdı? Başka soru yok. Net ve açık! Herkes tarafını belli etti”  sözleriyle dile getirdi.

BU ŞEHİR CHP’Lİ ELİTLERİN BİZİ ÖTEKİ GÖRDÜĞÜ ŞEHİR Mİ YOKSA...

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Anadolu’nun farklı kentlerinden İzmir’e gelenlerin de bulunduğunu vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir’in CHP’li elitlerin olmadığını, CHP’li elitlerin kendilerini ‘öteki’ olarak gördüğünü savunarak, “Bizler İzmir’deki 4 milyon insan gibi Anadolu’dan ekmeğimizi kazanmak için bu şehre geldik. Bu şehir bizim de şehrimiz değil m? Bu şehir CHP’li elitlerin bizi öteki gördüğü şehir mi'Bu şehri babalarının malı, bizi de turist görüyorlar” ifadelerini kullandı.

KÜRT NE KADAR KÜRT İSE BEN DE O KADAR KÜRT’ÜM

“Biz insanlara Kürt, Türk, Çerkez, Laz diye bakamayız. Biz o hadiseye Alparslan Türkeş’in 1994 yerel seçimlerinde televizyondan bağıra bağıra söylediği çerçeveden bakıyoruz” diyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Kürt ne kadar Kürt ise ben de o kadar Kürt’üm,Türk ne kadar Türk ise ben de o kadar Türk’üm. Bir tercih yapılacaksa Türk milliyetçileri, MHP’liler yine tavırlarını milliden yana yaparlar” dedi.

17 MART GÜNÜ İÇİN TÜM İZMİRLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17 Mart’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirdiği ortak mitinge katılım gösteren İzmirlilere teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen MHP İl Başkanı Veysel Şahin, teşekkürünü, “17 Mart günü için tüm İzmirlilere teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun. Bayrağını kapan o meydana geldi. Cumhuriyet Meydanı ve Gündoğdu Meydanı bir alan oldu, birleşti, tıklık tıklım insan doluydu” sözleriyle dile getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası