Ege Postası
Geri

MHP'li Şahin'den CHP'li Yücel'e yanıt: Arşiv kayıtlarını önüne sermeye hazırız

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’den CHP İl Başkanı Deniz Yücel’e cevap; Şahin, “Bölücülüğü tescilli HDP ile ortaklık kuran Kılıçdaroğlu, bunu kabullenenler de sizlersiniz. MHP konuyu araştırıyor diye niye paniğe kapılıyorsunuz'” diye sordu. MHP'li Şahin'den CHP'li Yücel'e yanıt
MHP'li Şahin'den CHP'li Yücel'e yanıt: Arşiv kayıtlarını önüne sermeye hazırız
Haberler / Yerel Politika
7 Ekim 2019 Pazartesi 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu parti içinde kurduğumuz bir komisyonla incelemeye aldık” diyerek yaptığı açıklamanın İzmir yankıları sürüyor. CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in ifadelerine karşı MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’den cevap geldi.

Şahin, Sayın Yücel’i uyardık ama o dinlemedi. MHP ve O'nun muhterem lideri hakkında konuşmak kendisinin boyunu aşar. Sayın Yücel MHP’ye değil, ilk önce CHP’nin HEP’ten HDP’ye uzanan, oradan Habur mimarlarından Sezgin Tanrıkulu’na ve diğer yetkililerine ulaşan çizgisine baksın. Üzülerek söylüyorum CHP’nin geçmişi bölücü mihraklarla ilişkilerle doludur. Arşiv kayıtlarını önüne sermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

CHP-HDP ilişkisine Yücel de şaşırıyor

Şahin, CHP’li Yücel’e; “Kendisinin şaşkın olduğunu anlayabiliyor, HDP ile olan ittifakların kabul etmediğini de düşünüyorum, ama Sayın Yücel’in bunu  sorgulaması gereken şekil pehlivan peşrevi çıkararak meydana çıkması değil, CHP içindeki bölücülere karşı gereğini yapmasıdır. Ayrıca Sayın Yücel’in farklı amaçları varsa bu amaçlarına ulşacağı yer MHP değil. Partisinin içidir. Yanlış adreste geziyor!" dedi.

Fatma Kurtulan'a cevap vermeli

Devlet Bahçeli’nin kim olduğunu ve bugüne kadar nasıl bir çizgiye sahip olduğunu bir Türk genci olarak Deniz Bey çok iyi bilir. Biz uğruna ölünen mukaddes sevdaların, başı dik, iradesi sağlam iman adamlarıyız! diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin son olarak da “Eğer sorumlu bir siyasetçi, Atatürkçü bir CHP’li ve bütünlükten yana olan bir vatandaş olarak birilerine had bildirmek istiyorsa ilk önce belediyeleri biz kazandırdık diyen HDP’li Fatma Kurtulan’a, Habur şakşakçısı Sezgin Tanrıkulu’na, çözüm sürecinde partisinin yetkililerine ve içlerine sızan bölücülere bildirsin laf-ı güzafı bırakıp içine düştükleri bölücülük oyunundan kurtulsun. CHP’nin bundurumunu ispatlayacak arşiv kayıtlarımızla her yerde tartışabiliriz” diyerek sözlerine son verdi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası