Ege Postası
Geri

MHP lideri Bahçeli'den sert çıkış

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aksaray mitinginde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
MHP lideri Bahçeli'den sert çıkış
Haberler / Politika
14 Mart 2019 Perşembe 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aksaray mitinginde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Bugün 14 Mart tıp Bayramıdır. Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum. Sağlıklı bir nesil için gece gündüz demeden çalışan hekimlere yürekten müteşekkiriz.

Aksaray’ın çaresi MHP’dir.  Beka için milli karar, Aksaray için istikrar.  Zillete dur diyenler bu meydanlarda buluşmuş.  Aksaray, Cumhur İttifakımızın içinde değildir ancak bu hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. AK Partili kardeşlerimizle biriz beraberiz. Üslubumuza, sözlerimize azami dikkat edeceğiz. Siyaseti, rekabeti yozlaştırmayacağız.

Cumhur ittifakı Türkiye’dir, Türk milletidir. Zillet İttifakını oluşturanlar Cumhur İttifakında gedik açmak için uğraşıyorlar, dedikodu yapıyorlar, açığımızı kolluyorlar. PKK ile yan yana yürüyorlar. CHP Bartın Milletvekili PKK’lılara ‘kardeşim’ diyor onlardan oy istiyor, aman dileniyor. Kılıçdaroğlu ise bunu örtmek için bahane bulmak için kıvranıyor. CHP rotayı iyice şaşırmış, istikametini tamamen bozmuştur. Silivri’de bir HDP’li ‘genel merkezimizden talimat geldi CHP’yi destekleyeceğiz’ diyor.

Bunlar aklını oynatmış, yollarını şaşırmış, ihaneti alenileştirmiş. Kılıçdaroğlu Sakarya’daki tank palet fabrikası üzerinden yalan icat etmesin, bize milliyetçilik anlatmasın. Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyo? Bu cüreti nereden alıyo? Kılıçdaroğlu’nun ya aklıyla zoru vardır ya da girdiği siyasi komadan çıkamamıştır. YPG’nin Türkiye’ye saldıracağıma inanmayan bir zihniyetin CHP genel koltuğunda oturması fiyaskodur.  Bize saray bekçisi diyen ahmaklar bize susturamayacakları ezanın bekçisiyiz.  CHP Genel Başkanı millilik konusunda bizim yanımızdan bile geçemez. Ağırlıklarımız farklıdır, zihniyetlerimiz farklıdır. Kılıçdaroğlu ve hülle partisi İP ne adamlığı bilir ne de erdemli olmayı. Onlar gitsin HDP ile fısıldaşsınlar, PKK ile yanak yanağa versin, zira yaptıkları yapacakları budur. Zillet ittifakı Türkiye’nin karşı cephesi, husumet odağıdır."

Zillet ittifakı ezan sesinden rahatsız, bayrağımızı yakanlardan memnun. Hemen işi ekonomiye getiriyorlar, hemen konuyu patlıcana taşıyorlar. Patlıcan yazın ucuzlar. Bekayı patlıcanla mukayese etmek izansızlık değil m? Dileriz ki herkes istediğini yesin, içsin. Kimsenin mutfağına diyeceğimiz yok. Patlıcan pahalıysa dünyanın sonu değildir. Ucuzladığında herkes alır yer. Beka yenir m? Beka yokken aç yattım yok kalktım demek mümkün olur m? Beka yoksa vatan yoktur. Akşam kuracağımız bir sofra yoktur, beka yoksa bereket yoktur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası