Ege Postası
Geri

Manisa'da tahliye edilen bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunduğu için tahliye edilen 3 katlı bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı
Manisa'da tahliye edilen bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı
Haberler / Ege
14 Nisan 2019 Pazar 07:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesi bir binanın yıkılma tehlikesi olduğu belirlendi. Şehitler Mahallesi Çiçek Sokak'ta yıkılma tehlikesi bulunduğu tespit edilerek tahliye kararı verilen 3 katlı binanın kolon ve duvarlarındaki çatlakların artması üzerine iş makineleri binanın bulunduğu adrese gönderildi. Tehlike oluşturduğu için çevre güvenliği alınan bina Turgutlu Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Vatandaşların mal ve can güvenlikleri açısından binanın boşaltıldığını ve gerekli tedbirlerin alınmasının ardından yıkımın belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. AA'nın haberine göre; yaklaşık bir saatlik çalışmanın sonrasında bina tamamen yıkıldı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Mehmet Bekiş ve ailesinin yaşadığı 3 katlı bina duvarlarında çatlaklar oluşması ve yan yatması nedeniyle tahliye edilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası