Ege Postası
Geri

MaxFactor markasının en sevilen 5 ürünü!

Dünyaca ünlü markalardan biri olan MaxFactor, uzun yıllardır ürünlerini sevenleriyle buluşturmaktadır. Maskara, far, allık, fondöten, makyaj bazı,göz altı kapatıcısı gibi geniş ürün yelpazesi ile en iyi makyajı sunmayı hedefler.
MaxFactor markasının en sevilen 5 ürünü!
Haberler / Güncel
21 Kasım 2020 Cumartesi 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her kadının günlük veya özel günler için kullanabileceği doğal ve ışıltılı renk seçenekleriyle MaxFactor kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir. O halde gelin birlikte MaxFactormarkasının en çok sevilen makyaj ürünlerine göz atalım…

MaxFactor Rimel

Göz makyajının olmazsa olmazları arasında yer alan maskara, kirpikleri dipten uca kavrayarak uzun, dolgun ve hacimli bir görünüm kazandırır. MaxFactormaskara, her kirpik yapısı için özel olarak geliştirdiği fırça çeşitleri sayesinde en çok tercih edilen ürünler arasında yerini korumaktadır.  Maskara deyince akla ilk gelen ürünlerden biri olanMaxFactorFalseLashEffect maskaraözel tasarlanmış fırçası sayesinde en kısa kirpikleri dahi kavrar. Hacim kazandıran yoğun renk pigmentleri takma kirpik etkisi yaratır ve kadife yumuşaklığı sunan özel formülü topaklanma yapmaz. Bu sayede istediğiniz etkiye kavuşana kadar uygulamayı tekrarlama fırsatı sunar.

MaxFactor Fondöten

Makyajın pürüzsüz ve güzel görünmesini sağlayan en temel ürünlerinden biri fondötendir. MaxFactorHealthySkin Harmonyfondöten,ciltteki akne, leke, sivilce ve kızarıklık görünümünü gizlemeye gizler. Sürüldüğü andan itibaren cilt ile bütünleşerek cilde doğal ve pürüzsüz görünüm kazandırır.

MaxFactor Far Paleti

Gölgeli ve renk geçişli göz makyajlarından hoşlanıyorsanız MaxFactorSmokeyEye Drama Kit EyeshadowPalet tam size göre! 5 farklı renk seçeneğine sahip olan SmokeyEye Drama paleti, yüksek renk pigmenti sayesinde göz kapaklarınızı tek seferde renklendirir.  Paletin içeriğindeki açık renk ile geçiş sağlarken koyu renk tonları ile göz kapaklarınıza gölgelendirme işlemi yapmanızı sağlar.

MaxFactor Ruj

MaxFactor’un klasik ve en sevilen rujları arasında yer alan Elixir, E vitamini içeren formülü ile dudakları besler. 24 saate kadar pürüzsüz ve gün boyu nemli dudaklara sahip olmanızı sağlar. Likit mat ruj, dudak parlatıcı gibi daha bir çok ruj seçeneğine sahip marka her tene ve makyaja uyum sağlayan geniş renk skalasına sahiptir.

MaxFactor Pudra

Tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirilmiş MaxFactorCremePuffPressed Compact Powder kapatıcı özelliği sayesinde cilt kusurlarını gizler ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Gün içerisindeki yağlanmayı kontrol altına alarak mat bir görünüm sağlar.

Kozmetik ürünleri kadınların hayatında büyük bir rol oynamaktadır. Hem kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamak hem de daha güzel görünmelerini sağlamak için makyaj malzemeleri sıklıkla tercih edilir.

Sizde Dermokozmetika üzerinden tüm kozmetik markaları inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası