Ege Postası
Geri

Menemen 4'üncü defa play off'ta

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonun bitmesine bir hafta kala ilk 5 takım arasında yer almayı garantileyen Menemen Belediyespor, son 9 sezonda 4'üncü kez bir üst lige çıkmak için play off oynayacak.
Menemen 4'üncü defa play off'ta
Haberler / Spor
25 Nisan 2017 Salı 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce 3'üncü. Lig ve 2'nci Lig'de 3 kez play off'a kalan sarı lacivertliler, 1 kez bulunduğu ligiden bir üst lige çıkmayı başardı. İlk olarak 2009-10 sezonunda 3. Lig'de play off'a adını yazdıran  Menemen Belediyespor, çeyrek finalde Evkur Yeni Malatyaspor'a penaltılarla 8-7 mağlup olarak elendi. Ardından 2013-2014'te yine 3'üncü Lig'de play off mücadelesine girişen Menemen Belediyespor, Tuzlaspor ve Diyarbekirspor engellerini aşarak 2'nci Lig'e yükseldi.

2014-15 sezonundaı bu defa 2'nci Lig'de play off oynayan Menemen Belediyespor, çeyrek finalde evinde 0-0 berabere kaldığı Pendikspor'a İstanbul'da 2-1 yenilerek 1'inci Lig hayallerine veda etti. Bu sezon başında da iddialı bir kadro kurarak 1'inci Lig parolasıyla yola çıkan sarı lacivertli ekip, ikinci yarıda düşüşe geçerek şampiyonluk rotasından saptı ve şansını play off'a bıraktı. Son hafta Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak Menemen, sıralamadaki yerine göre play off'ta Hatayspor ya da Gümüşhanespor ile eşleşecek.

Teknik direktör Suat Kaya, tüm rakipleri yenecek güçte olduklarını belirterek, "Tek hedefimiz Menemen'e kupayı getirmek" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası