Ege Postası
Geri

Menemen Belediyesi operasyonunda gözaltına alınan hurdacı kim'

İzmir'de, Menemen Belediyesi'ne düzenlenen ve CHP'den istifa eden Belediye Başkanı Serdar Aksoy dahil gözaltına alınan 25 kişi arasında, hurda firması sahibinin de olduğu öğrenilmişti. Firmanın, Çiğli ilçesindeki Ata Sanayi'de faaliyet gösteren işletme olduğu ortaya çıktı. Firma sahibi Z.T.'nin de emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü bildirildi.
Menemen Belediyesi operasyonunda gözaltına alınan hurdacı kim'
Haberler / Güncel
20 Kasım 2020 Cuma 16:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, CHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen ve daha sonra partisinden istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve aralarından yardımcılarının da bulunduğu kişilere yönelik bu sabah operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile birlikte 25 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler arasında, belediyenin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra bazı hurda firmaları sahiplerinin de bulunduğu bildirildi. Belediyenin hurda alım satımı konusunda da bazı yolsuzlukların tespit edildiği öğrenilirken, toplanan deliller Yeşilyurt'taki Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Ahıhıdır Mahallesi Muhtarı Hızır Algür, "Sabah polisler geldiler. Çok kalabalıktı. Belediye binasından deliller toplayıp gittiler. Ne olduğunu bilmiyoruz" dedi.

FİRMA, ÇİĞLİ İLÇESİNDEYMİŞ

Firmanın, Çiğli ilçesindeki Ata Sanayi'de faaliyet gösteren işletme olduğu ortaya çıktı. Firma sahibi Z.T.'nin de emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası