Ege Postası
Geri

Menemen Belediyesi tek kullanımlık gömlek üretimine başladı

Sağlık çalışanlarına yönelik daha önce maske üretmeye başlayan, kullanmaları için Konuk Evi’nin kapılarını açan Menemen Belediyesi, ihtiyaç duyulması üzerine tek kullanımlık gömlek üretimine başladı.
Menemen Belediyesi tek kullanımlık gömlek üretimine başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mart 2020 Pazartesi 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyayı etkisi altına alan Koranavirüs(Covid-19) salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından önleyici tedbirler kapsamında hummalı bir çalışma içine giren Menemen Belediyesi, şimdi de örnek bir çalışmaya imza attı. Hasta sayısının her geçen gün artması sonucu ihtiyaç duyulan tek kullanımlık gömlek sıkıntısına çözüm amacıyla harekete geçen belediye, Menemen Devlet Hastanesi ile yaptığı görüşmeler sonrasında üretime başladı. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Eğitim Kurs Merkezi öğretmenlerinin yapacağı tek kullanımlık gömlekler daha sonra Devlet Hastanesi’ne teslim edilecek. 


 

“Gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnetarız”
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, açıklamasında, “Salgın küresel, mücadele ulusal. Bütün imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız. Mesleki Eğitim Kurs Merkezi öğretmenlerimizle el ele verdik, tek kullanımlık gömlek üretimine başladık. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bu zor süreci hep birlikte aşacağız” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası