Ege Postası
Geri

Menemenspor Bahattin'i istiyor

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor transferde rotayı forvete çevirdi.
Menemenspor Bahattin'i istiyor
Haberler / Spor
4 Ağustos 2020 Salı 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ali Özgün, Hüseyin ve Samed Ali'nin ayrılmasıyla kadrosunda golcü kalmayan sarı-lacivertliler Bahattin Köse'yle görüşmelere başladı. Son olarak 2'nci Lig'de şampiyonluğa ulaşan Yılport Samsunspor forması giyen 29 yaşındaki futbolcuya teklifini ileten İzmir ekibinin Bahattin'den cevap beklediği vurgulandı.

Almanya'da Rot Weiss Ahlen ve Arminia Bielefeld, Belçika'da ise Mons takımlarında forma giyen gurbetçi futbolcu Türkiye'de Akhisarspor, Altınordu, Manisaspor, Adanaspor ve Samsunspor'da oynadı. Geride kalan sezonda Samsunspor'da 25 maça çıkan deneyimli forvet 19 kez rakip ağları havalandırdı.

SELMANİ KUYRUĞU!

Öte yandan Menemenspor'un kalecisi Gentian Selmani için Türkiye ve Avrupa'dan birçok kulüp sıraya girdi. Bu sezon sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla dikkat çeken 22 yaşındaki eldiveni Süper Lig ekipleri Kasımpaşa ve Antalyaspor'un istediği, İtalya'dan da genç file bekçisi için teklifler geldiği öğrenildi. Menemespor'la 1 yıl daha mukavelesi bulunan Selmani'nin yüksek bir bedel karşılığında satılmasına karar verildi. Geçen sezon Arnavutluk takımı KF Laçi'den kadroya dahil edilen Selmani, İzmir ekibinde 32 maça çıkarak istikrarlı bir görüntü ortaya koydu. Arnavutluk Milli Takımı'na da davet edilen Selmani'nin İtalya'ya gitmeye sıcak baktığı açıklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası