Ege Postası
Geri

Menemenspor'da çifte imza

Spor Toto 1. Lig'in yeni ekibi Alpha Jallow ve İbrahim Sangare ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.
Menemenspor'da çifte imza
Haberler / Spor
8 Temmuz 2019 Pazartesi 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1'inci Lig takımı Menemenspor dış transferde forvet Gambiyalı Alpha Jallow'un ardından Fransız sağ kanat İbrahim Sangare ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Giresunspor'da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli kulübün kadrosuna kattığı 3'üncü yabancı oyuncu oldu. İzmir ekibi ilk olarak  Sırp stoper Jasmin Trtovac ve Altındağ Belediyespor'dan genç sağ kanat Barış'la anlaşmıştı. Geçen sezon 1'inci Lig'de sadece 4 müsabakada Giresunspor formasını terleten Sangare, sezonun bitimiyle birlikte Karadeniz ekibiyle kontratını feshetti.

Sarı-lacivertli ekip, 21 yaşındaki Gambiyalı golcü Alpha Jallow'u kadrosuna kattı. Geçen sezon Portekiz'de GD Alcochetense takımının kadrosunda yer alan 1.88 boyundaki Jallow ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. (DHA)

Menemenspor'un Kızılcahamam kampı

Spor Toto 1. Lig'in yeni ekiplerinden Menemenspor'un teknik direktörü Ramazan Kurşunlu, "Bu sezon bizim için çok önemli, ismimizden söz ettirmemiz gerekiyor." ifadesini kullandı.

Kurşunlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam kampında sürdürdüklerini belirtti.

Takıma katılan isimlerin olduğunu vurgulayan Kurşunlu, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki günlerde yeni futbolcular takıma katılacak. Hep beraber iyi bir takım oluşturup, iyi bir arkadaşlık ortamı sağlayıp yeni sezona iyi girmek istiyoruz. Bu sezon bizim için çok önemli, ismimizden söz ettirmemiz gerekiyor. Kamplar çok önemli. Burayı en iyi şekilde değerlendirip çalışmalarımızı sürdüreceğiz." (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası