Ege Postası
Geri

Menemenspor'da gözler Murat Elkatmış'ta

TFF 1'inci Lig'de ilk 3 haftada 4 puan toplayan Ekol Göz Menemenspor'da Akhisarspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, kırmızı kart cezası sona eren orta saha oyuncusu Murat Elkatmış'ın takıma dönmesi teknik direktör Ramazan Kurşunlu'nun elini güçlendirdi.
Menemenspor'da gözler Murat Elkatmış'ta
Haberler / Spor
10 Eylül 2019 Salı 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk 2 maçta idmanlardaki performansıyla teknik heyeti memnun eden 19 yaşındaki futbolcunun pazar günü Akhisarspor önünde ilk 11'de sahaya çıkacağı vurgulandı.

Sportif direktör Cenk Laleci, "Arkadaşlarımız fizik eksiklerini kapattı. Takım içindeki kadro derinliği ve rekabet üst seviyeye çıktı. Murat Elkatmış'ın da aramıza dönmesiyle eksiksiz olarak Akhisarspor maçını hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Stadımızın tadilatı bitti. Uzun bir aranın ardından evimizde taraftarımız önünde sahaya çıkacağımız için çok mutluyuz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bizim en büyük kozumuz taraftar ve kendi stadımız olacak" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası