Ege Postası
Geri

Menemenspor'dan destek çağrısı

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'un sportif direktörü Cenk Laleci, "1. Lig'de İzmir'deki ilk maçımızda Menemenlilerin bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz." dedi.
Menemenspor'dan destek çağrısı
Haberler / Spor
19 Ağustos 2019 Pazartesi 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cenk Laleci, yaptığı açıklamada, sezona Giresunspor deplasmanından aldıkları 3 puanla başladıklarını hatırlattı. Bu galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Laleci, bunu sürdürmek istediklerini söyledi.

Laleci, ikinci haftada geçen sezonun önemli takımlarından Hatayspor'u İzmir Atatürk Stadı'nda konuk edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Onlar da sezona galibiyetle başladı. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağız. 1. Lig'de İzmir'deki ilk maçımızda Menemenlilerin bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Onlar bizi 1. Lig'e kadar taşıdı, şimdi de desteklerine devam edeceklerini biliyoruz. Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'ndaki müsabakaya tüm futbolseverleri bekliyoruz. Tüm Menemensporluları, Passolig kartlarını almaya ve bizi desteklemeye çağırıyorum."

Bu sezon TFF 1. Lig'e yükselen ve henüz 119 taraftarının Passolig kartı aldığı Menemenspor, Süper Lig ve 1. Lig'deki 36 takım içinde en az Passolig'e sahip takım konumunda bulunuyor. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası