Ege Postası
Geri

Menemenspor'un bileği bükülmüyor

TFF 1'inci Lig'de deplasmanda Boluspor'la 81'inci dakikada Ali Özgün'ün attığı golle 2-2 berabere kalan Ekol Göz Menemenspor yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.
Menemenspor'un bileği bükülmüyor
Haberler / Spor
2 Aralık 2019 Pazartesi 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menemenspor bu sonuçla geçen hafta ilk kez yükseldiği Play-Off hattından çıksa da aldığı 1 puana üzülmedi. Teknik direktör Cenk Laleci, zorlu bir 90 dakikayı geride bıraktıklarını belirterek, "Hedefimiz kazanmaktı. Ancak yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Sonuçta serimizi sürdürüyoruz. Oynanan futboldan ve sergilenen mücadeleden memnunum" ifadelerini kullandı.

Devrenin bitimine 4 hafta kaldığını vurgulayan genç teknik adam, "4 karşılaşmada elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Takımımızda güzel bir hava ve arkadaşlık ortamı oluştu. Evimizde oynayacağımız Keçiörengücü karşılaşmasını kayıpsız geçip üst sıralardaki yerimizi koruyacağız" dedi. Laleci, deplasmanlarda 14 puan topladıklarını da hatırlatarak, "Dış sahada gerçekten çok iyi sonuçlar elde ettik. Şu an ligin deplasman lideriyiz. İçeride ve dışarıda kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız sürece istediklerimizi alırız" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası