Ege Postası
Geri

Meteorolojiden Ege için zirai don uyarısı

İç Anadolu’nun güneydoğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yarından itibaren kuvvetli kar yağışı ve bazı bölgelerde zirai don beklenirken, İç Ege’de de hafif kuvvetle etkili olacağı belirtilen zirai don nedeniyle üreticilere uyarı geldi. Meteorolojiden kritik açıklama
Meteorolojiden Ege için zirai don uyarısı
Haberler / İzmir
15 Mart 2020 Pazar 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; Türkiye'yi etkisi altına alacağı belirtilen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte pazartesi gününden itibaren Ege’nin iç kesimlerinde zirai don beklendiğinden, zirai faaliyetlerle uğraşan üreticilerin dikkatli ve tedbirli olmaları ifade edildi.

BAŞKAN ERİŞ’TEN ÖNEMLİ UYARI

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, tarım faaliyetleriyle ulaşan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunulan açıklamada, zirai donun etkisinin 20 Mart'a kadar süreceği bildirildi.

Ödemiş, Kemalpaşa, Torbalı, Bayındır, Menderes, Beydağ, Kınık, Kiraz ve Tire’de hafif kuvvetle olması beklenen zirai don nedeniyle, tarımsal faaliyetlerle ulaşan üreticiye bir uyarı da Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’ten geldi.

Eriş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası