Ege Postası
Geri

Minik karateci Bulgaristan yolcusu

Yaklaşık bir yıldır katıldığı Minikler Karate Şampiyonalarında derece yapan gelecek vaat eden sporculardan Kaan Yüksel, Bulgaristan’da yapılacak Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’na katılacak.
Minik karateci Bulgaristan yolcusu
Haberler / Spor
25 Nisan 2017 Salı 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

28-30 Nisan 2017 tarihinde Varna - Bulgaristan’da gerçekleşecek olan ‘Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’na gururla katılacak olan sporcumuz Kaan Yüksel, minikler kategorisinde tatamiye çıkacak. Minik sporcunun babası ve aynı zamanda Antrenörü Kudret Yüksel, ‘Foça’ da Karate Sporunu tanıtmada ve sporcumuzun başarılarını üst seviyelere çıkarmamızda her türlü desteği veren Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a sporcum ve şahsım adına çok teşekkür ederim’ dedi.

Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’na katılan, Foça Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel, 7 yaş erkek kumite 35 kilogramda gümüş madalya ve 7 yaş bireysel erkek kata kategorisinde bronz madalya kazanmıştı. 3-5 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda, 25 ülkeden yaklaşık bin 450 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Kaan Yüksel, iki uluslararası derece alarak sportif başarı grafiğini yükseltmişti. Kaan Yüksel’in başarılarını büyük takdirle karşıladıklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, minik karateciye başarılar diledi. Başkan Demirağ, "Spor ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecektir. Geleceğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz, sporun verdiği özgüven ve desteği ile hayata bakışlarını geliştireceklerdir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası