Ege Postası
Geri

Muhtardan Gümrükçü'ye sert tepki

Çiğli’nin Harmadalı Mahallesi’de 4 ay önce başlayan ve yarım kalan yol inşaatı vatandaşı isyan noktasına getirdi. Özellikle Harmandalı’da dolmuşçuluk yaparak hizmet veren şoförler araçlarının sürekli hasar gördüğünü belirterek ‘Kimse Harmandalı’da çalışmak istemiyor. Benim aracımın sürekli amortisörleri patlıyor. Kazandığımız, araçlarımızın tamirine gidiyor, lastiğine, ön takım arızalarına gidiyor. Böyle gidecekse biz buraya hizmet getirmek istemiyoruz’ diye konuştular. Muhtardan Gümrükçü'ye sert tepki
Muhtardan Gümrükçü'ye sert tepki
Haberler / İzmir
10 Temmuz 2019 Çarşamba 17:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Çiğli'ye bağlı Harmadalı’nda yol çalışmalarının yarım kalmasına tepki gösteren vatandaşlar, Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü de ayrımcılık ve ilgisizlikle suçladı. 

Çiğli’nin Harmadalı Mahallesi’de 4 ay önce başlayan ve yarım kalan yol inşaatı vatandaşı isyan noktasına getirdi. Özellikle Harmandalı’da dolmuşçuluk yaparak hizmet veren şoförler araçlarının sürekli hasar gördüğünü belirterek ‘Kimse Harmandalı’da çalışmak istemiyor. Benim aracımın sürekli amortisörleri patlıyor. Kazandığımız, araçlarımızın tamirine gidiyor, lastiğine, ön takım arızalarına gidiyor. Böyle gidecekse biz buraya hizmet getirmek istemiyoruz’ diye konuştular.

Konuyla ilgili olarak TV 35’e konuşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Kazar Utku Gümrükçü'ye tepki göstererek ‘Kendisi nasıl seçilmiş başkansa biz de Cumhuriyet Mahallesi’nin vatandaşlarının oylarıyla muhtar seçildik. Muhtarlar toplantısında sorunu yazılı olarak bildirdik. Ancak daha sonra yaşanan süreçte kaçamak yanıtlarla bizi geçiştirmesi, park ve bahçeler müdürlüğünün bizimle ilgilenmemesi bu mahalleyi ikinci sınıf görme durumu iyice dayanılmaz hale getirmiştir. Sayın başkanın ilk hamlesi beni de işten çıkarmak oldu. Ben bu konuyu hiç gündeme getirmedim. Çünkü ben seçilmiş muhtarım, mahalleme hizmet getirmekle yükümlüyüm. Ancak bunlar maalesefki kin ve nefretle intikam almaya gelmişler. Sayın Başkan bana niye randevu vermiyo? Telefonlarıma niye çıkmıyo? Bugün kendisini sosyal medyada gördüm, Güzeltepe’de, Kaklıç’ta geziyor. Harmadalı’ya niye gelemiyor. Bayramda bana haber vermeden gelmiş. Tesadüfen gördüm yanına gittim. Daha sonra görüşürüz dedi. Maalesef görüşemedik. Ayrımcılık yapmayacağını söylüyordu. Ayrımcılık yapmamak işçi çıkartmak mı. İki tane park yapılmıştır. Bütün yeşillikleri kurudu. Talimatla mı yönetiliyorlar anlamıyorum. Şu yolların haline bakar mısını? Temizlik hizmeti de yarım yapılıyor. Hiç bir parkımız bakım görmüyor’ diye konuştu.  

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası