Ege Postası
Geri

Narlıdere’nin kahvelerinde ‘kitaplık’ dönemi

Toplumdaki okuma alışkanlığını artırmak için harekete geçen Narlıdere Belediyesi, ilçe genelindeki kahvehanelere kitaplık koymak için çalışma başlattı. Esnaf Masası bünyesinde hayata geçirilecek proje sayesinde kitap okuma konusunda farkındalık yaratılacak. Başkan Ali Engin “Narlıderelilerin kitaba olan düşkünlüğünü biliyoruz. Bu proje sayesinde bunu daha da artıracağız” dedi. Narlıdere’nin kahvelerinde ‘kitaplık’ dönemi
Narlıdere’nin kahvelerinde ‘kitaplık’ dönemi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Haziran 2019 Çarşamba 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Narlıdere Belediyesi bünyesinde kurulan Esnaf Masası, vatandaşların kitap okuma alışkanlığını artırmak ve toplum genelinde farkındalık yaratmak için harekete geçti. Hazırlanan yeni bir proje kapsamında, ilçe genelinde belirlenen pilot bölgelerdeki kahvehanelere kitaplıklar konacak başlattı. Bağış yöntemi ile toplanacak olan kitaplar, kahvehanelerdeki vatandaşların hizmetine sunulacak.

KİTAPLAR BAĞIŞLA TOPLANACAK

İsteyen herkes, dilediği kitabı okuyabilecek. Kitap bağışlamak isteyen Narlıdereli vatandaşlar da bağlı bulundukları muhtarlıklara ya da belediye binasına kitapları bırakabilecek. Ayrıntılı bilgi; 2383001/8743 numaralı telefondan alınabilecek.

“HERKES DESTEK OLMALI”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdereli vatandaşlarımızın kitaplara ve okumaya olan tutkusunu biliyoruz. Bunu daha da geliştirmek ve toplumun geneline yaymak için kahvehanelerimizde kitaplık uygulaması başlatıyoruz. Farkındalık yaratmak adına güzel bir adım olacağını düşünüyor ve herkesin katkı koymasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası