Ege Postası
Geri

Ödemiş Belediye Başkanı Eriş ile CHP'li Şener arasında sosyal medyada atışma

Ödemiş Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Eriş ile Ödemiş Belediye Başkan Adayı olarak atanan daha sonra adaylığı geri CHP'li Cumhur Şener arasında sosyal medyada yaşanan atışma ilçe kamuoyunda gündem oldu. Şener'in "Ödemiş girişimiz. Yorumsuz" paylaşımı yorum yağmuruna tutulurken, Belediye Başkanı Eriş de paylaşımın altına yorum yaptı.Eriş "Sevgili Başkanım ne yapmak istediğini anlamış değilim. Allah yolunu açık eylesin. Diğerleri zaten gerekeni yapıyor. Sana pek gerek yoktu."diye yazdı. Bunun üzerine Şener, "Sadece sizin paylaşımdan sonra teşekkür edip ekipleri yönlendirmenizi beklerdim. Çünkü size en kısa yoldan sosyal medyadan ulaşabiliyoruz" dedi
Ödemiş Belediye Başkanı Eriş ile CHP'li Şener arasında sosyal medyada atışma
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ağustos 2020 Pazartesi 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile 31 Mart yerel seçimlerinde Ödemiş Belediye Başkan Adayı olarak atanan daha sonra adaylığı genel merkez tarafından geri çekilen aynı zamanda eski Birgi Belediye Başkanı olan CHP'li Cumhur Şener arasında sosyal medyada yaşanan tartışma ilçede gündem oldu.

CHP'li Cumhur Şener'un sosyal medyadan "Ödemiş girişimiz... YORUMSUZ ..." şeklindeki paylaşımına Sevil Değerli isimli bir başka kullanıcı "Gönüllerin başkanı konuşuyor icraat yok Başkanım" yorumunda bulundu.

Bunun üzerine Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş de Değerli'nin yorumuna; "Sizin gönlünüzde olmamam ne güzel..." şeklinde yorum yapması üzerine Sevil Değerli, "Mehmet Eriş gerçek bir siyasetçi olamamanız ne kötü, popülizmden başka icraat malesef göremedik. Sosyal medyadan laf yetiştireceğinize icraat gösterin zira kimse size boşu boşuna oy vermedi." cevabı verdi.

"SANA PEK GEREK YOKTU!"

Öte yandan Başkan Eriş, Cumhur Şener'in paylaşımına ise "Sevgili Başkanım ne yapmak istediğini anlamış değilim ...Allah yolunu açık eylesin... Diğerleri zaten gerekeni yapıyor... Sana pek gerek yoktu ..." diyerek sitem de bulunuyor.

SÖYLEDİKLERİNİZİ UNUTMUŞ GİBİSİNİZ!

Eriş'in sitem dolu yorumuna Şener de; "Sayın başkanım.. Bu ilçede yaşayan herkese gerek olduğunu düşünüyorum. Allah sizinde yolunuzu açık etsin. Anlaşılıyor ki sizin bireylere ihtiyacınız yok. En sevmediğim şeylerden biri de sosyal medya üzerinden tartışmak onun için kısa yazacağım. umarım yazdıklarımdan kısa da olsa bir şeyler anlatabilirim.... Beni zaten diğerleriyle birlikte değerlendirmenizi ayıpladım... Söylediklerinizi unutmuş gibisiniz...hani benim Onurum senin onurundu vs....., Bunlar kısaca senin cevabına karşılıktı... Ben sadece sizin paylaşımdan sonra teşekkür edip ekipleri yönlendirmenizi beklerdim. Çünkü size En kısa yoldan sosyal medyadan ulaşabiliyoruz.. benim sözüm sizin altınızda görev yapan park ve bahçelerdan sorumlu yetkili personellerin vatandaş gibi sokağa çıkıp bizlerin gördüğünü görmesini ve ekipleri yönlendirmesini hedeflemiştim...benim sözüm onlaraydı...ya da şunu mu anlamalıyım acaba ... ya sizlerden gelen talimatlara uyulmuyor. Yada görevini yapamıyor.. Bu durumlar da Belediye Başkanının yapacağı iş ve işlemler bellidir... yazacak o kadar çok şey var ki buradan yazmak istemiyorum....Siz bizi bırakın da aynı kefeye koymayı bile allınızdan geçirdiğinize göre ...bizden zarar gelmez...diğerleri ile mücadele edin.....!!! iyi görevler diliyorum..."

ALINGAN DEĞİLİM!

Cumhur Şener'in sert yorumu sonrası Eriş, "Hayret ediyorum , Kişisel olarak otla çöple uğraşmana bir şey diyemem, Alıngan değilim o kişilerden sorumluyum, Yanlış gördüğünü bana iletemiyecek kadar uzak olduğunu düşünememiş olmam da benim yanlışım."

Bazı vatandaşların da şikayetlerini dile getirmesi, sosyal medya üzerinden tartışmaya girmesi üzerine Başkan Eriş son olarak şu cümleleri kullandı:

"Cumhur kardeşim bunu yani otları tartıştırmak için paylaşmış durumda.Bunu anlaman gerekirdi , Beni arayıp uyarabilirdi de , Ama telefonumu sildiyse tabii zor olur. Kısacası başka alanlara malzeme taşıma işini üstlenmiş , Bahtı güzel olsun , Biz onu kardeş bilmeye devam ediyoruz."

Eriş’in paylaşımına Şener ise "Bizde öyle sayın başkanım... Ama konuyu kaşıyorsunuz .. Benim hiçbir zaman art niyetim olmadı olamazda telefonunu silmiş falan bunlar laf kalabalığı sadece yazık bir belediye başkanına yakıştıramadım” sözleriyle karşılık verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası